跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ~0510~將軍澳朋友仔

日期:8月19日(六)
時間:大約3:00pm
地點:未定~某屋苑Clubhouse(歡迎提供意見)

bie----1大1小--- 將中
AhSu--1大1小
janetgordon1大1小--翠林
winkylee----1/2大1小--新都城
icesby----1大1小--將中
kianne---1大1小--景林
piggypoq--2大1小--維景
Hollycile---1大1小~富康花園
TO168---2大1小--顯明苑
雯雯媽媽---1/2大1小

網名..............BB名............出生資料...........屋企
TO168..........慧慧..........08/10~女~法國....顯明苑
icesby...........曾子峻.......15/10~仔~.......將軍澳中心
雯雯媽媽.........穎雯.........15/10~女~.......蔚藍灣畔lo_bobo.......曉嵐(Nash).20/10~...~.......將軍澳中心
janetgordon..楊逸..........20/10~仔~法國....翠林村
Ahsu.............晅晅..........22/10~女~法國....南豐廣場
Hollycile........Yuki..........23/10~QueenMary.富康花園
winkylee......雋軒(Issac).24/10~仔~法國....新都城2期
piggypoq.....子淇........26/10~女~St Paul..維景灣畔
joyfulma.....天昕........27/10~女~仁安.......維景灣畔
fionapp........wynwyn..27/10~女..............新寶城
bie................靜妍.........28/10~女~法國....將軍澳中心

別墅

[size=medium]Dare all
一定會你TKO搞,但大家有冇好提議呢 可以去大家既會所
讓bb玩吓,爬吓,有冇mami方便呢?我都想參觀吓你哋既會所呢

別墅

複式洋房

Bie,

我提議蔚藍灣畔,不過要雯雯媽媽幫手

等待驗證會員

icesby 寫道:
Bie,

:-

別墅

[size=medium]雯雯媽咪
去你度方便嗎?如唔方便就嚟將中啦

Hollycircle 寫道:

[quote]
icesby 寫道:
Bie,

:-

[/quote]

複式洋房

大宅

dear all

我個b出疹,唔可以去星期六既聚會 :-( 真係可惜,諗住有機會比佢識o下朋友仔,希望大家玩得開心d同埋快d有下一次既聚會,等我同呀b可以去

大宅

當然冇問題啦,
但係有冇野雖要準備,嘻...因為我未試過ma
icesby 寫道:
Bie,

等待驗證會員

唔緊要啦,其實最緊要係有地方落腳唓,至於玩嘅問題都係至在俾我吔d BB爬吓玩吓見吓面先唓,通常有咗第一經驗,下一次我吔咪可以知有咩準備囉,RIGHT? 咁我吔要快D confirm 時間同埋習合地點啦...

雯雯媽媽 寫道:
當然冇問題啦,
但係有冇野雖要準備,嘻...因為我未試過ma [quote]
icesby 寫道:
Bie,

[/quote] :

大宅

ok..

民房

好心急呀!!!!!!

大宅

hello各位,

咁咪好近我!好呀! 你地諗住約幾點呀?

別墅

[size=medium]雯雯媽媽
唔使準備嘢o架,因為大家會各自食飯,大約3:00左右到蔚藍灣畔,集合左再由你帶大家去你會所玩便可以啦!我pm左tel給你,你call我啦!我一早會送心心返學,你可以9:00am打俾我

[size=medium]Dear all mami
請pm你哋聯絡電話給bie或雯雯媽媽

等待驗證會員

bie, 雯雯媽媽 pls check pm
我吔係蔚藍灣畔邊到等呀?

bie. 寫道:
[size=medium]雯雯媽媽
唔使準備嘢o架,因為大家會各自食飯,大約3:00左右到蔚藍灣畔,集合左再由你帶大家去你會所玩便可以啦!我pm左tel給你,你call我啦!我一早會送心心返學,你可以9:00am打俾我

[size=medium]Dear all mami
請pm你哋聯絡電話給bie或雯雯媽媽

大宅

Holly , bie pls check pm

男爵府

睛靈勳章

bie, 雯雯媽媽 pls check pm
係啦我吔係蔚藍灣畔邊到等呀? ^-^

好期待oh! 終於可見大家!!

複式洋房

bie, 雯雯媽媽 ,
我唔駛留電話, 你哋有我電話

大宅

連理街有間Dr. Kong既健康鞋舖,不如我地喺嗰度等.

等待驗證會員

sorry 呀, 係咪係商場入面架? 我會搭mtr過黎,咩出口出近邊架, pls show me the way? thanks

雯雯媽媽 寫道:
連理街有間Dr. Kong既健康鞋舖,不如我地喺嗰度等.
:-(

首頁

尾頁

跳至