跳至

首頁

尾頁

民房

Re: ~0510~將軍澳朋友仔

如果搭mtr, A 出口, 右手邊有自動電梯, 上去好易就見到!!明天見

等待驗證會員

thanks,see you tomorrow

別墅

好啊!Dr.kong門口見

大宅

Dear all,

Sorry, 星期六屋企突然有d緊要事要做,去唔到個聚會,真係好可惜:-( :-( :-(

希望大家玩得開心d,同埋快d有下一次既聚會!!等囡囡可以識多d朋友仔!!

別墅

應該係mtr B 出口先啱,出咗坑口B地鉄站前行上"連理街"扶手電梯轉右 Dr. Kong。
我都係TKO友,住係東港城。雖然我今日唔得閒 join 你哋玩,希望大家玩得開心D。

able............晴晴........8/10....~女~....東港城

Kianne 寫道:
如果搭mtr, A 出口, 右手邊有自動電梯, 上去好易就見到!!明天見
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

男爵府

睛靈勳章

Able,

你講得無錯, 係b出口先啱, 我地係a出口行哂成條"連理街"先見. 可惜你太遲post出來.

另一可惜係你今日沒空出來tim, 都未見過你oh!(上次幫我燒碟呢)

winky

Able 寫道:
應該係mtr B 出口先啱,出咗坑口B地鉄站前行上"連理街"扶手電梯轉右 Dr. Kong。
我都係TKO友,住係東港城。雖然我今日唔得閒 join 你哋玩,希望大家玩得開心D。

able............晴晴........8/10....~女~....東港城

[quote]
Kianne 寫道:
[/quote]

男爵府

睛靈勳章

雯雯媽媽,

多謝你借出蔚藍灣畔會所bb playgroup俾我地玩呀, 你地會所好正呀, 可以俾bb四圍爬, 地方又大. 又多玩具玩, 下次要再去你地會所玩oh!! 另外都many thanks你借部相機我地幫issac仔影相, 如果d相ok的, 你msn我呀!!

今日Issac係度走圍爬, 返到屋企都唔肯飲奶, 之後又訓左.

好開心今日識到幾位tko之友, 下次再約出來見啦!

別墅

[size=medium]Dear all
好開心認識你哋, 雯雯媽媽,多謝你幫手啊!你會所好靚啊!下次嚟我度玩啦!

靜妍走咗,就即瞓,仲瞓到成6:30先醒

洋房

Sorry, 今日無出現, 因為阿B發燒, 唔知係唔係出疹, 攪到'呢咁hei'! 但咁遲先逍知, 都係抵打
下次gathering幾時呀? 好想見吓大家, 阿B識多朋友仔呀!

大宅

Hello 各位:

唔好意思, 今日我都無出現, 本來下午有約, 諗住遲一個鐘join你地, 我pm左contact俾bie, 但無回應, 唔知我係咪pm錯左, 聯絡唔同你地呀, 所以join唔到, 真係好抱歉呀! sorry呀!:-(

希望好快會有第二次gathering, 你地唔好唔受埋我玩呀!

大宅

係呀,我都好開心同雯雯一齊識到咁多朋友仔,下次再約出嚟啦,不過我諗我都係要閒日多....

別墅

[size=medium]AhSu
sorry,我剛剛先睇到你pm,下次再約啦

[size=medium]雯雯媽媽
好啊!閒日都得,

等待驗證會員

係呀嗰日yuki妹都玩得好開心,而且仲係我吔第一次join BK gathering , 再一次多謝雯雯媽媽,嗰會所真係好靚呀, YUKI 又識到咁多朋友仔,我吔走嘅時候YUKI 就訓覺lu, 好期等再有機會下 次見啦.......

別墅

[size=medium]Dear All mami
你哋個b點嗎?轉大仔奶粉末啊!靜妍放手可以行2.3步
真係要努力啦

大宅

我今個月放例日呀,睇下大家有冇時間一齊玩吖....

複式洋房

bie

靜妍好叻呀放手可以行2.3步,叫子峻自己企一下,佢都唔得,佢會即刻坐低
bie. 寫道:
真係要努力啦

複式洋房

雯雯媽媽 寫道:

雯雯媽媽,
你放例日,是星期三嗎.

等待驗證會員

嘩,靜妍咁叻呀,我Yuki 妹都仲要扶住嘢行同企呀!不過佢就成日講嘢講唔停囉...."去die die"
"Hello"
"媽媽"
"打打"
"你走啦"
有時都覺得佢好煩架...

雯雯媽媽:
好期待我吔可以再一切玩呀...

bie. 寫道:
真係要努力啦

大宅

icesby 寫道:
[quote]
雯雯媽媽 寫道:

雯雯媽媽,
你放例日,是星期三嗎.[/quote]
唔係星期三,係星期日呀

大宅

Hollycircle 寫道:
嘩,靜妍咁叻呀,我Yuki 妹都仲要扶住嘢行同企呀!不過佢就成日講嘢講唔停囉...."去die die"
"Hello"
"媽媽"
"打打"
"你走啦"
有時都覺得佢好煩架...

雯雯媽媽:
好期待我吔可以再一切玩呀...

[quote]
bie. 寫道:
真係要努力啦
[/quote]

yuki妹好叻呀,識講咁多嘢,雯雯淨係識講(打打)(爸爸)(mama).冇啦....
佢都可以自己企到,不過要喺睇電視睇到(忘我)時先敢自己企.....

首頁

尾頁

跳至