意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 27|主題: 77720

湧屎...........help

複式洋房

國民生產總值:371

湧屎...........help

我bb每次都便便都會多到前後左右湧哂出o黎, 連何b仔都污糟哂...............點算????

該用戶已被刪除

Re: 湧屎...........help

侯爵府

國民生產總值:23818

好媽媽勳章

請問你bb幾大?佢o既ng ng由出世至依家都係咁情況?通常d便便好似水狀咁先會湧出o黎o架喎....佢會唔會肚瀉呀??如果連何b仔都污糟哂咁你記住每次都要用清水同bb洗下呀

洋房

國民生產總值:456

Is yr baby newborn? My 2-mth-old boy got similar. He has 1 time ngng per day, but every time, his ngng is very soft and many. That's no problem, just yr bb's ngng is not watery, then it's ok! But, make sure clean his 何b仔 as well with warm water.

洋房

國民生產總值:65

我個b都係咁,一痾就bid到成身都係,多數上到背脊.因為d ngng加埋d vivi 咪變到希晒,好容易漏出嚟.唔怕.只要d ngng 顏色靚,次數正常,唔係肚痾就得.我家我個b 4個月啦,我工人幫我每日定時同佢去厠所ngng.真係work.佢無係片片痾ngng啦. 又可以清楚知道d ngng 靚唔靚.so good.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.