潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

LV Monogram 保養心得

轉載

有好多人都認為 LV Monogram 越殘就越正, 所以其實都可以唔洗點保養, 粗用就可以, 我都見唔少人將佢當波咁踢, 因為 LV Monogram 就係出名襟用, 點踢都唔爛

不過亦都有唔少人會錫住黎用, 但係就用錯方法, 就好似搽d什

男爵府

Re: LV Monogram 保養心得

當中提及一隻意大利水溶性保養液有冇人知係邊隻呀?
and Shining Monkey 有冇人用過, 好唔好用?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

thx

但我好懶.......

伯爵府

1928mickey 寫道:
thx

但我好懶.......

I AM ALSO.

MANY THANKS

男爵府

要懶當然要用野保護啦, 就係想問有冇靚媽媽用過Shining Monkey, 文中有網址架, http://www.protectmybag.com/testimonials.html
好似幾好

大宅

where to buy shining monkey?

子爵府

好似幾好wor!

http://www.xanga.com/yokan43?nextdate=4%2f5%2f2006+15%3a12%3a43.967&direction=n

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

LV不用保養gar係wah ?! 如果唔係咁貴買嚟做乜 ?!
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

別墅

唉! 我聽人說是象皮, 我信晒
好彩您現在說LV傳統啡是 "帆布" 料, 多謝! .
我有問題想help, 我有個LV($8000)去街被人在拉鍊布位据了一刀 , 現在要換拉鍊 :-( , 請問有信譽好和收費合理的皮具鋪介紹嗎? .

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

返專門店 lar....
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

係呀, 返專門店整就有保証
或者去中環卓峰, 地址找舊post啦

別墅

去中環卓峰和專門店呀! 專門店有人話$800-$1000, 那請問卓峰有無人去整過呢? 換條拉鍊幾錢呢? ,
我現時個心十五十六, 唔知整唔整($8000用了大約2年). 您地會點呢?給小小意見好嗎? 麻煩晒大家.

珍珠宮

我會整lor....

D人真係衰,界爛人個袋 !!!

何謂不誠實使用電腦??

大宅

我幾年前曾經到專門店換過散紙包拉鍊, 係細細個個隻, 如無記錯好像都要成$1000-1200, 仲要等成個月, 話要send返去法蘭西整/換 ....

別墅

我是被小偷界爛的, 我已經唔開心咗好幾日了 :-( , 現時還要給千幾元整袋:-(, 點解世界上有這麼衰的衰人 .

小散子包都要千幾呀! 大件事了, 我果個是大袋 .

複式洋房

我就係鍾意佢殘,越殘越型仔...越殘越表示你用得耐,識貨,用先過人...

我隻speedy用了十幾年,成個垃圾袋咁,正!

複式洋房

係鬼拿回去france整呀!

我兩年前問個lv sales,佢承認,佢地都只係搵香港師傅整!

男爵府

伯爵府

LV維修唔係新世界中心上面咩,因為我記得個sales講過,不過我早2年整過散銀包拉鏈要$900,到上年換左水桶袋入面d皮要$1000,一d都唔平呀

珍珠宮

now is @ Canton Road

奀豬mami~~ 寫道:
LV維修唔係新世界中心上面咩,因為我記得個sales講過,不過我早2年整過散銀包拉鏈要$900,到上年換左水桶袋入面d皮要$1000,一d都唔平呀
何謂不誠實使用電腦??

首頁

尾頁

跳至