跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

813最似爸媽比賽交相情況

一. 最似baba (以相片)
1. 茵茵
2. tabasco -----已交相
3. halaha
4. ngphoebe
5. carmanpig
6. winwinwin----已交相
7. 浩mama-----已交相
8. sylviawong
--截止報名--

二. 最似mama (以相片)
1. pollychu73731
2. cherrian
3. pinky
4. v_i_o_l_a_810 --- post話交左相, 但仍未收到, 請resend.
5. cleverbb
6. carcarbaby1302
7. pingbaby
8. fatcarrot--------已交相
--截止報名--

我已個別於日前sms各位媽媽交相(carmenpig除外, 因0602資料庫沒有資料)

請參加以上比賽的媽咪, 請於8月2日(最後紹集)前交一張相, 內有BB同爸爸/媽媽, 可以是爸媽小時候與BB的合成照, 以供各參加813的媽咪投票之用,請註明網名.

email: [email protected]

由於仍需時要為此項比賽於813前在網上公開投票. 過期未交相者當退出論.

預定開始投票日期為8月3日至12日.

大宅

好媽媽勳章

Re: 813最似爸媽比賽交相情況

交相媽媽, 請在此topic 回應, 以便跟進.

男爵府

tabasco:
o岩o岩send左相俾你啦!thanks!

男爵府

tabasco,

send左啦, thx

別墅

我send左喇,你睇下收唔收到丫!thx!!!

大宅

tabasco,

I've also sent the photo to u la, pls check. Thanks.

大宅

tabasco,
i will send the photo to you at 2/8 ,cox i just back to home tonight ,i need more time to choose photo.sorry .

洋房

不好意思,因事末能出席,退出參加。

carmanpig---退出

大宅

tabasco,

剛send左, pls check, tks

大宅

tabasco,
我想問如果我轉參加最似baba比賽得唔得呀?

大宅

好媽媽勳章

pollychu73731 寫道:
tabasco,
我想問如果我轉參加最似baba比賽得唔得呀?

應該ok. 因為有人退出.

大宅

tabasco,
唔該晒,我今日之內會send相比你ga la.麻煩晒.

大宅

tabasco,
i just send the photo to you , pls check.thanks a lot!

大宅

好媽媽勳章

一. 最似baba (以相片)
1. 茵茵
2. tabasco -----已交相
3. ngphoebe----已交相
4. winwinwin----已交相
5. 浩mama-----已交相
6. sylviawong
7. pollychu73731-----已交相
8.

二. 最似mama (以相片)
1. cherrian--------已交相
2. pinky--------已交相
3. v_i_o_l_a_810 ----已交相
4. cleverbb--------已交相
5. fatcarrot--------已交相
6.
7.
8.

由於現有退出參加者, 因此會等多大家一天

睇下仲有沒有人參加, 以8月3日晚12時收到相為準.
email: [email protected]
如以上媽咪因為遲交而要退出, 敬請見諒.

大宅

我想參加,依家可唔可以加入呀?
如可以我可立即比相架啦!!!!!

大宅

T

大宅

好媽媽勳章

rayeu160 寫道:

Hi rayeu160

已經出左post, 而家加好似唔係咁好
sorry呀, 唔好意思

大宅

唔緊要啦!!

大宅

rayeu160 寫道:

截止左喇~ 已經開始投票了!

[/url]

首頁

尾頁

跳至