義工

二手市場 今日: 1449|主題: 2383812

$50送出bb車一架

大宅

國民生產總值:1385

$50送出bb車一架

$50送出bb車一架,六成新,功能良好,荃灣愉景新城自取。
經濟有困難的家庭優先。

禁止發言

國民生產總值:404

Re: $50送出bb車一架

大宅

國民生產總值:1385

尚未送出,能儘快上門取者優先。

大宅

國民生產總值:1212

可否提供祥盡地址, 或留电話, 我叫我公司速今曰4:00pm前來取可以嗎?? 謝謝

民房

國民生產總值:22

你好呀~~我想請問你架BB車係唔係真係$50呀~~
點解你唔要呀~~

MSN:[email protected]
email:[email protected]

大宅

國民生產總值:1212

pls ck pm. thx.

複式洋房

國民生產總值:415

請問架車仔可唔可以平訓嫁?
http://kuramatsangwong.shopping.####.hk/shopping/list.html?pcat_id=f2a55a78a878f6a1392d238e914535fc 俊俊小B,男,6 月8 日出世,居住長沙灣 ----------------------------------------------------------- 8/7 3.29kg/7.23lb 8/8 4kg/9lb 14/8 5.5kg/12.375lb 14/9 6.3kg/13.86lb 6/11 7.1kg/15.90lb/66cm

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.