自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

急!

急!
我囡囡上唇不知道是否給蚊或蟲咬到, 腫到好以李大嘴或豬八戒嘴
又不敢查野,恐怕她吃了藥膏,請問媽咪有冇方法幫她消腫or 給她消腫

伯爵府

Re: 急!

你用溫水幫佢清楚下先啦, 你囡囡幾大呀?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

你試下用熱毛巾幫佢抺下........or ...等佢瞓緊時同佢查藥膏.
再瞓醒時又同佢清潔返

大宅

點解唔同佢睇醫生?唔知點解會咁就唔好亂搽嘢.最好快D睇醫生

等待驗證會員

會唔會係敏感呀??
我個次食完個龍蝦刺身, 個咀就好比一對孖潤腸.....
您亞囡幾大呀???? :-| 唔好搽藥膏....

大宅

好媽媽勳章

快d睇醫生啦...過敏症可大可小o架~~~
[img]http://onfinite.com/libraries/1503522/

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

bertha,

快 d 帶囡囡去睇醫生,我仔仔係早兩個月都唔知係比蚊或蟲咬到隻耳仔同隻左腳腫晒,尤其隻左腳腫到上小腿呀!!跟住我即刻帶仔仔去仁安醫院睇醫生,醫生話我仔仔對咬佢既昆蟲有過敏,所以變成咁...跟住開

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

C Doc. lar !!!
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

首頁

尾頁

跳至