意見反饋
義工
[元朗區] 請問天水圍區有無住家式託管

男爵府

國民生產總值:9317

好媽媽勳章 畀面勳章

請問天水圍區有無住家式託管

請問有無人知天水圍區有無住家式託管?? 主要照顧全日制學生放學後至晚上8時??

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 請問天水圍區有無住家式託管

請問有無人知
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

男爵府

國民生產總值:6420

小朋友幾歲呀???

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hi cyrus媽媽,
六歲左右女仔.

男爵府

國民生產總值:6420

PLS CHECK PM~

複式洋房

國民生產總值:234

hi
請問天水圍區有無住家式託管/邊度,我有興趣,請回覆給謝

民房

國民生產總值:3

我仔仔現在1歲半大起樂湖居比人湊,每月$3,000如果過夜每月收多$200,係住家式託管佢將A,B單位打通,但唔係單對單託管,佢係似託兒所有好多小朋友一齊有大有細,大至小學細至1個月大都有,佢湊咗BB十幾年好有經驗。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

kirby314 ,

時間短d會唔會平d? 好多小朋友一齊咁佢有幾多人幫手take care?? 有無資料可以pm俾我?

大宅

國民生產總值:4645

kirby314 寫道:
我仔仔現在1歲半大起樂湖居比人湊,每月$3,000如果過夜每月收多$200,係住家式託管佢將A,B單位打通,但唔係單對單託管,佢係似託兒所有好多小朋友一齊有大有細,大至小學細至1個月大都有,佢湊咗BB十幾年好有經驗。

係咪10座果間呀? 但以我所知,麻麻地咋喎!佢地得好少人照顧小朋友,佢地是訓練D大小朋友睇住D細B架咋!我有朋友的小朋友曾在那托管,佢囡8歲,比D細B攪住連功課都做唔到,溫書又溫唔到,成績差晒,跟著再無在那托管了 :lol: :lol:

o

複式洋房

國民生產總值:318

你好!本人家住天水圍有一个小朋友讀幼稚園,明年小学,
如果想找人帶放学,我可幫你,人工可相議
可e-mail: [email protected]

民房

國民生產總值:22

pls check pm,thanks

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.