意見反饋
義工
跳至
[2005年] 自組英文Playgroup給5位相約月份BB玩
該用戶已被刪除

自組英文Playgroup給5位相約月份BB玩

別墅

國民生產總值:807

Re: 自組英文Playgroup給5位相約月份BB玩

我剛與大埔區幾個媽咪自組smartyland playgroup,
整體上都ok,
全程英語,同BB唱歌仔、玩遊戲、按摩、講古仔、分享玩具。
可以一試!

侯爵府

國民生產總值:22223

想問吓係邊個教架.... 我都有興趣喎, 但要 look 吓 timing 啱唔啱先
chrismycheunglee 寫道:
Hello mama

有無興趣自組英文親子班?
有無bb曾參加smartyland開的playgroup,
可否比意見。
[url=http://hk.geocities.com/smartyland168/c_introduction.htm]smartyland網址
本人想約同在大角咀區之bb組班,
如有意;可pm給我詳談。

大宅

國民生產總值:3108

好媽媽勳章

chrismycheunglee,

想問你BB係唔係都係11月呀 ?
知唔知有無得試堂呀 ?
同埋你 prefer Sat or Sun ??
please pm me if you have any information.

chrismycheunglee 寫道:
Hello mama

有無興趣自組英文親子班?
有無bb曾參加smartyland開的playgroup,
可否比意見。
[url=http://hk.geocities.com/smartyland168/c_introduction.htm]smartyland網址
本人想約同在大角咀區之bb組班,
如有意;可pm給我詳談。

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

別墅

有得試堂架!
$80/75mins.
自己book場地。
上次我哋5個BB,
有一個導師,一個幫手,
幫手主要照相,
D BB都玩得好開心!

大宅

國民生產總值:1851

我都有d興趣試堂
prefer Sunday

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

別墅

有以下問題想請問;勞煩解答:
1. 妳0地幾時上,$80/75分鐘
---現在要$100/堂;要4堂為一個course
---(仲話暑期優惠添)
ans.: 因為係試堂,所以平D!你可以同佢哋傾吓!不過試堂之後就正價!

2. 老師係男定係女?
ans.: 兩個女

3. 係咩國籍(hk人?)
ans.: 冇問佢咩嘢國籍喎!
http://hk.geocities.com/smartyland168/photo_galleries.htm
就係相裡面呢個miss囉!

4. 年齡約多大?
ans.: 你睇相估吓囉!

5. 叫什麼名字?
ans.: 唔記得佢個名添

該用戶已被刪除

侯爵府

國民生產總值:22223

想問吓如果組夠 5 個 bb , 咁試堂可否在九龍區呢 ?

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:6770

乜試堂唔係 $80/75分鐘 咩?

我有興趣呀! 如果 confirm, 點比錢呀?
[/url]

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

伯爵府

國民生產總值:19783

好媽媽勳章

Dear chrismycheunglee,

I have interest in the playgroup, please PM me the details.

Thanks!

該用戶已被刪除

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.