義工

攝影特區 今日: 0|主題: 11836

徵:超平數碼相機

男爵府

國民生產總值:9853

徵:超平數碼相機

三百至四百萬像
有3x光學變焦
任何牌子
有閃燈
機件正常
有盒更佳
插甚麼卡也可以

請pm我
(附相片更佳)

大宅

國民生產總值:2122

Re: 徵:超平數碼相機(極傻瓜,低像數都接受)

幾多錢?

複式洋房

國民生產總值:284

Re: 徵:超平數碼相機

早排行過豐澤見倒佢哋清倉olympus 嘅4百萬10x zoom大約$1200,但係吾知點解行吓行吓去到銅鑼灣明珠戲院下面間豐澤佢只係賣$9xx。

要求吾高,貨尾真係抵。星際樓吓間泰林同土瓜灣道間豐澤都有貨尾或者display。係行貨就ok la。

男爵府

babee hi, 謝謝你的報料. 但對於菲傭來說, $9xx蚊都好多, 其實佢個budget大約 $4xx- $5xx, 原因係佢人工低, 但又愛家深切, 所以想快d買到一部寄回祖家.

男爵府

國民生產總值:8317

lokyiumum:
我早幾星期响yahoo買咗部canon A40比呀仔玩,$290咋,有埋128mb cf card,相機袋,我見有埋盒全套都係$350,你可去睇睇!

男爵府

looby, 你好, 謝謝你的意見, 但我唔知點樣係yahoo度買, 係唔係bid番o黎? thx.

男爵府

國民生產總值:8317

lokyiumum:
係呀!好易的!你响問題嗰度問佢???錢賣唔賣,如果肯,
咪留e-mail交换電話约出嚟交收囉!交收時check清楚,
不過要選d好賣家,分數高d嗰d啦,如果負分、0分嗰d會員,就唔好啦!

男爵府

hi looby, 我會試一試, thx.

複式洋房

國民生產總值:284

可以用個budget range 黎search 吓, 好似咁:

search price from 300 to 600

最好揾D重有保養嘅la。

男爵府

babee, thx.

複式洋房

國民生產總值:451

Please Check PM.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.