美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊隻美白產品可有效去斑??

今朝發覺 "kuen"骨位有淡淡的黑斑, 請問有冇去斑產品好介紹??

唔該晒

複式洋房

Re: 請問邊隻美白產品可有效去斑??

我有個朋友的daddy,已65+歲,去年開始每日飲一小罐tomato juice,飲了一年,成塊面的老人斑冇哂,又白又靚!

我見過佢,都嚇一跳。真係冇斑!但我未見過未飲juice之前的他,所以冇得compare,只係信我朋友講,話佢daddy以前是有斑的。

我都心郁郁想試,但係我好怕食tomato。

你可以試試!就算唔得,都有益身體!試過得就post上來大家分享!

大宅

boyboy83, 唔該晒. 我都幾怕飲一罐罐o個o的 tomato juice 的, 好似有o的怪怪咁. 我反而鐘意食 tomato.

複式洋房

淡斑有可能, 去斑應沒辦法, 好多明星買 去斑廣告, 但佢哋都好多斑!! 香港仔.....連鎖店的SKII 化粧小姐真嚇人, 滿臉 斑...都可以企出來 SELL 客

大宅

haha, 乜 skii 唔係有隻 "bang bang bang" o既去斑 product o既咩

大宅

我就用SOFINA MEMORY WHITE, D斑淡色咗, 但話去哂我諗都幾難, 唔好再多就算啦

複式洋房

Yes, the Sofina Memory White works for me too. I am now using the second set.

GELGEL 寫道:
我就用SOFINA MEMORY WHITE, D斑淡色咗, 但話去哂我諗都幾難, 唔好再多就算啦

子爵府

boyboy83,

我見你個回應, 我昨日即刻買左來試, 不過唔係度度super market 都有 tomato juice, 我買左支裝日本tomato juice, 可以飲兩至三天. keep 住日日飲一杯, 希望真係有效, 等我一個月後報料.

boyboy83 寫道:
我有個朋友的daddy,已65+歲,去年開始每日飲一小罐tomato juice,飲了一年,成塊面的老人斑冇哂,又白又靚!

我見過佢,都嚇一跳。真係冇斑!但我未見過未飲juice之前的他,所以冇得compare,只係信我朋友講,話佢daddy以前是有斑的。

我都心郁郁想試,但係我好怕食tomato。

你可以試試!就算唔得,都有益身體!試過得就post上來大家分享!

首頁

尾頁

跳至