美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

本人要做姊妹,請問有冇化妝(淡妝) & set 頭介紹???

本人要做姊妹,請問有冇化妝(淡妝) & set 頭介紹???

我朋友在尖沙咀擺酒,最後在附近啦~~thx

民房

Re: 本人要做姊妹,請問有冇化妝(淡妝) & set 頭介紹???

你住邊區呀?上門isn't OK?[quote]

子爵府

Re: 本人要做姊妹,請問有冇化妝(淡妝) & set 頭介紹???

我想晚上化妝

複式洋房

tst where!?

複式洋房

有呀, 係尖沙咀百利, set 頭連化妝 $380 - $480
我去晚宴都會搵佢o架!

如果你想要資料PM我呀!
即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

Miss_Chan_Chan

please check pm, thanks!

複式洋房

我PM o左俾你啦,你check 下啦!
多利是 寫道:
Miss_Chan_Chan

please check pm, thanks!
即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

複式洋房

Please kindly PM the information to me. Thank you

複式洋房

0603d1 寫道:
Please kindly PM the information to me. Thank you

你check PM啦!

Miss Chan Chan

大宅

I have one for 化妝(淡妝) & set 頭, but need to make appointment

Price: $250for 1
$500 for 2
$700 for 3

Last mth, I find her to do make up for me & my colleagues for the annual dinner, it's ok, all of us satisfy her job & price

pls. check pm and say refer by me

別墅

Miss Chan Chan

可否PM資料給我 !

複式洋房

pekkle888,

我PM o左俾你啦,你check下啦!

miss chan chan

大宅

Please send the inforamtion to me, thanks a lot!!!
[email protected]

大宅

Chicken :
can u pm for me this information detail ?

首頁

尾頁

跳至