跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇11月既媽咪係QEH生呀!

如題

大宅

Re: 有冇11月既媽咪係QEH生呀!

YING_WAI

如無意外, 我都會係QE 生, 11月9日預產期, 唔知到時見唔見到你呢??

伯爵府

好媽媽勳章

irene*bb

如無意外, 我都會係QE 生,
11月29日預產期,
遲你 20日

男爵府

irene*bb:
我預產期11月28日呀,我諗都冇機會見到

大宅

我都會係QE生, EDD will be 22/11 but my doctor said I'll have c-section in week 37 (1st week of November)
吾家三隻小豬樂融融 ;-)  ;-)  ;-)

大宅

YING_WAI,

Touchwood ! 梗係唔好見到啦, either 我 bb 唔肯出世 or 你 bb 趕住出來

或者我地會係 d 產前講座度偶遇呢?? 話時話到依家我凈係同老公聽過 "生產過程知多小", 唔知趕唔趕得切聽晒所有講座呢?-( ?-(

Joshua 媽,

我有可能同你相遇 bor~~

YING_WAI 寫道:
irene*bb:
我預產期11月28日呀,我諗都冇機會見到

大宅

irene*bb:

雖然我預產期係11月22日...但係我會係week 37就開刀喇...希望G11有位啦

大宅

G11係咩呢??

Joshua媽 寫道:
irene*bb:

雖然我預產期係11月22日...但係我會係week 37就開刀喇...希望G11有位啦

伯爵府

好媽媽勳章

irene*bb

我預產期係 11月 29
YING_WAI係 28日

我估她可能見到我就真

我老公打算陪產,所以凈係會同老公聽 "生產過程知多少", 是否聽一個都得?
洗唔洗聽晒所有講座呢?

大宅

irene*bb 寫道:
YING_WAI

如無意外, 我都會係QE 生, 11月9日預產期, 唔知到時見唔見到你呢??

我預產期係十一月四日(私家醫生話),但政府醫生話預產期係十一月九日 ,希望見到面!

Barbarasin

大宅

my due date is 25/11.

大宅

olimo,

因為我係第一胎, 乜都唔識, 所以想學多 d 揍 bb 的知識 不過 d 講座時間好難夾, 又唔想請假去上, 諗住係每次產檢前去 ACC 聽一聽, 唔知可唔可以聽得晒?-( ?-(

Barbarasin, im_csb

ee.. 各位姊妹, 今晚係 QE M 座有母乳餵哺講座, 你地有冇攞飛?? 我會捉埋老公一齊聽, 等佢到時幫下手

伯爵府

好媽媽勳章

irene*bb

我都係第一胎, 乜都唔識, 所以都想學多 d 揍 bb 的知識

不過我住 和上班都在上水
真係唔想走來就去
所以我唯有多看書

我 8號會去 QE 聽 '生產過程知多少 '

大宅

G11 is the private ward.

大宅

QE M 座有母乳餵哺講座, 你地有冇

複式洋房

我都可能會o係QE生, 預產期係11月21日
阿仔叫Double CHAN,皆因爸爸媽媽都係陳氏一族啊.. ;-),多左個小公主叫Luna CHAN, CHANCHANHOME呢個家好似月亮咁完滿了.

伯爵府

好媽媽勳章

Joshua媽 寫道:

是否for公務員 &家屬

我都希望到時有位
不過無都唔緊要
我成日覺得自己唔係好需要人服侍 :lol:
大房熱鬧 d
多 d 人傾計

大宅

irene*bb,

ai ya...I missed the 母乳餵哺講座. 我都唔知有.
下次再有, 可唔可以早d 通知我呀? 同埋點樣攞ticket. Thank you.

大宅

olimo 寫道:
[quote]
Joshua媽 寫道:

是否for公務員 &家屬

我都希望到時有位
不過無都唔緊要
我成日覺得自己唔係好需要人服侍 :lol:
大房熱鬧 d
多 d 人傾計[/quote]

唔係既, but public 會收得貴DDD... (好似要比按金$x0,000+$2000/night)

公務員&家屬個rate會平好多...

I prefer to have quite environment laaa coz very tired ga after delivery.

複式洋房

happybanana 寫道:
我都可能會o係QE生, 預產期係11月21日

happybanana,
我同你預產期一様....係QE生

首頁

尾頁

跳至