意見反饋
義工

自由講場 今日: 490|主題: 995784

想請問過關問題????

民房

國民生產總值:123

想請問過關問題????

想同小朋友去澳門4age & 7 age只取出世紙可否過到關????

大宅

國民生產總值:3166

好媽媽勳章

Re: 想請問過關問題????

唔可以...一定要身份証或回港証或護照
[img]http://onfinite.com/libraries/1503522/

別墅

國民生產總值:710

No, 一定要passport + ID card

民房

唔該2位幫忙 :-P :-P

大宅

國民生產總值:3745

嘜唔駛回港証?

YUYUBB 寫道:

民房

回鄉証得唔得????

民房

我想喱個禮拜尾去但細佬只有出世紙, 如而家最快有咩方法可以去到,身份証或回港証或護照要幾多時間才攞到請各位幫忙急住去........

大宅

國民生產總值:2266

回鄉証係返大陸用o架!

大宅

國民生產總值:2266

回港証即日取證o架! 快d去

大宅

國民生產總值:3428

黎太 寫道:
嘜唔駛回港証?

[quote]
YUYUBB 寫道:
[/quote]

我個女係用回港証過關, 6年嚟從未用過passport 同ID card去大陸同澳門.

我費事唔見咗本passport, 所以分開用. 去大陸同澳門用回港証, 去外國用passport.

據我所知,有回港証或passport , 是但一樣都得!

民房

唔該曬各位幫忙, 我聽日1早去攪

男爵府

國民生產總值:6636

拎回港証記住帶父母以外既人去同身份証副本(副署人)

因為小朋友未番學的話就要填多份副署人聲明~好鬼麻煩架!!仲有就係回鄉咭要12日係先可以拎(快証除外)護照十身份証要18日

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.