意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 49|主題: 127084

申請工人最快要幾耐呢?

大宅

國民生產總值:4200

申請工人最快要幾耐呢?

申請工人最快要幾耐呢?印印定賓賓會快d?請未黎做過既定係剛完約既會快d呢?請比意見,謝謝!

男爵府

國民生產總值:7432

Re: 申請工人最快要幾耐呢?

要睇個agent, 我自己的case, 5月頭已經去agent度搵工人, 但佢6月13日先同我去immigration 申請, 工人會在8月4日到

侯爵府

國民生產總值:20624

睛靈勳章

我個 case 換工人5月22日申請, 7月17日visa 批, 7月29日晚到我家 !

大宅

國民生產總值:4351

need around 8 week

大宅

我之前果個賓賓又係攪左好耐,好似要3個月左右,唔知仲有冇可以快d既呢,係唔係最快都要8 week左右?

禁止發言

國民生產總值:655

禁止發言

國民生產總值:655

洋房

國民生產總值:31

其實要睇個agent, 同睇下你急唔急!
好似我咁, 我因為之前申請個印傭, 未黎但又出左簽証, 佢係個邊學校走左路, 攪到我都唔知點算 (因為我8月生啦)!
咁我咪即刻搵過第2個, 個agent教我點做, 最後我7月1日去agent 交文件, 佢10號同我入申請, 簽証就8月1日批左, 1 星期後到港!前後個半月到, 不過就要日日追入境處先咁快!
**我前後寫左3-4個fax, 2-3個 e-mail**

大宅

kitchan23,
我既情況當然係幾urgent啦,因為冇人幫我湊bb!可唔可以pm果封信既sample我,thanks!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.