親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

Priceline 電話?

唔好意思, 請問有沒有人有priceline的電話? thanks.

公爵府

好媽媽勳章

Re: Priceline 電話?

tel :31920808 梁小姐PRICELINE

大宅

phoebepanpan,

請問priceline的機票是那間航空公司? 坐?機 ? ($2481)

佢地的shinjuku vintage好唔好架?

多謝回覆

露 絲  

公爵府

好媽媽勳章

露絲,
你打去priceline問價, 佢地唔會主動話你知坐咩機, 只會答係美國機定係日本機.
佢地做開 UA / NW / ANA / JAL
若淡季出發ANA 平過UA / NW.

shinjuku vintage 好多港人都愛住, 因為夠平, 但地點近比較雜既歌舞技町,

大宅

phoebepanpan,

真是好多謝你禁快回覆我呀~~ :wink:
phoebepanpan 寫道:
露絲,
你打去priceline問價, 佢地唔會主動話你知坐咩機, 只會答係美國機定係日本機.
佢地做開 UA / NW / ANA / JAL
若淡季出發ANA 平過UA / NW.

shinjuku vintage 好多港人都愛住, 因為夠平, 但地點近比較雜既歌舞技町,
露 絲  

別墅

露絲,

如果你想住得平, 可以試試 super hotel www.superhotel.co.jp

或 toyoko inn
www.toyoko-inn.com

我覺得好過vintage hotel.

首頁

尾頁

跳至