單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

因為忍受不了他的脾氣,經在嘈交,還要在小朋友面前嘈,還經常話我會與公司同事有野,我受夠了精神節磨,上七月好似做賊咁執拾細軟同小朋友搬回娘家,但他繼續電話滋擾,打去我公司嘈,到現在他都不肯放過我還說盡難聽說話,話我用錢貼男人,話我係咪好需要男人,繼續打去公司滋擾我,這樣的男人,你們會如何?他就好似精神虐待我般,好恐佈,一時苦苦請求,一時係咁嘈,我快被他迫瘋了

禁止訪問

回覆:請大家救救我!!!

大宅

tracybaby 發表於 13-2-24 00:24
因為忍受不了他的脾氣,經在嘈交,還要在小朋友面前嘈,還經常話我會與公司同事有野,我受夠了精神節磨,上 ...
同我個個好似wor, 我覺得係有鬱燥症~情緒上落好大,一時好惡一時扮死狗,,我都係頂唔到,搬走左,自己情緒即刻平復番,諗番起個段時間既精神虐待,我知道假如當初我無走,我一定都俾佢迫到癲埋,,如果係打去公司,滋擾到你工作,就要報警話有電話滋擾~
小朋友跟住你搬走?番學未?驚佢捕個小朋友放學

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

我地救你唔到,你要自救,報警。申請禁令!

不知所謂的乙陸!!!

禁止訪問

引用:我地救你唔到,你要自救,報警。申請禁令!

珍珠宮

親子王國15週年勳章

chowqv 發表於 13-2-24 01:22
我地救你唔到,你要自救,報警。申請禁令!

禁止發言

大宅

今晚約了一同見社工,希望比社工見到佢失控一面啦,佢時好時壞,好難搞

禁止訪問

大宅

回覆 tracybaby 的帖子

換手機號碼,換工,唔住外家,扮失蹤,過得一年半載就無事架啦

首頁

尾頁

跳至