跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB最喜歡的......玩具!

如上.....
我個臭b最鍾意唔係玩具,係搖控...雜誌...电話....總之就唔係買比佢d玩具

子爵府

Re: BB最喜歡的......玩具!

妹妹豬鍾意玩膠袋同一包包既紙巾,雜誌就一定比佢撕爛,佢姑媽話BABA MAMA唔使買玩具啦

大宅

我個 b 都係咁喎, 見到個遙控, 對眼會發光

別墅

係呀, 我個B都係咁,佢仲鍾意玩報紙, 一見到的報紙飛飛吓就想攞, 至於遙控就推落地 (因為手還未控制好), 然後睇下有冇人閙先再推另一個.

侯爵府

囡囡最鍾意玩紙巾盒, 用腳錫, 用手去"燘"紙巾.

子爵府

係呀....你地講個d紙巾,搖控,雜誌,電話,電腦,仲有我兩隻貓..........瑤瑤都好鍾意玩....

大宅

搖控, 搖控, 搖控!

經過我家人同朋友實驗證明, 一定係搖控, 就算有其他玩具放埋一塊, 都係搖控!!

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

大宅

心心都係, 自己的玩具玩一陣就無興趣, 但一見到遙控, 紙巾, 報紙, 對眼就發光, 仲會0.01秒伸手攪

Agnetako 寫道:
我個 b 都係咁喎, 見到個遙控, 對眼會發光

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]MoMo咩都鍾意玩, 但就玩咩都放入口. 但我諗佢最鍾意玩嘅係.................................................
....................................................
....................................................
[size=large]我哋呀!!!

男爵府

minnelli 寫道:
搖控, 搖控, 搖控!

經過我家人同朋友實驗證明, 一定係搖控, 就算有其他玩具放埋一塊, 都係搖控!!

點解咁得意呢?

pinkyhsy, 你個囡囡已經同d 貓貓玩喇?我仲未俾佢地近距離接觸呀,我怕jerry仔一摸完隻貓跟住即刻擺隻手入口呀,又或者摸面捽眼呀......

別墅

cherry1213 寫道:
我個女同你阿b一樣, 只係玩搖控,电話同埋撕雜誌

哈! 我個仔都係!!!
高宏bb在2005年12月30日出世

侯爵府

芷雅最like玩膠袋,紙巾同會發聲ge米妮

大宅

熙熙最鍾意玩我隻小狗狗, 成日掹住佢隻腳唔比狗狗行開

大宅

天諾最like 電話, remote 同膠袋

別墅

彥彥呢期like玩remote, 我隻手同埋佢個新軑盤玩具

---------------------

大宅

思仔最鍾意玩膠枱布,同埋報紙,成日想撕開佢

複式洋房

Dear Connie,

Yes. Exactly like my twin boys. Sometime they want to take out my glasses when I hold them.

But sometimes they like some musical toys 'cause they like music like me, ha ha!!!

Karren (twin boys' mom)

大宅

O應該最鍾意key board

大宅

皓皓都係鐘意玩remote & 手提電話, 見到就立即撲過去

首頁

尾頁

跳至