跳至

首頁

尾頁

大宅

返左工既媽咪會唔會唔慣???

我15/8返工啦, 好擔心奶奶攪唔掂, 又驚好掛住bb..

大宅

Re: 返左工既媽咪會唔會唔慣???

我8月 11日返la, 我都怕夜放工會掛住BB, 又怕奶奶去我屋企搞亂印印的工作程序. 不過無法啦, 為左BB有好的生活, 反而有更大推動力做野

大宅

我初初都會好掛ga..不過而家可能慣左...
反而番完一日工..番到屋企見到阿b會仲開心....

別墅

7/8我都要復工了,尼12個星期是我返工以黎放得最長
的假,尼段期間真是好relax及enjoy!!能夠每天增大眼就
見到亞B,而且可以成日陪住佢望住佢全無悶意的,所以
都會唔開心一諗起,但無法了...出來工作她的生活會好一
點,而且一放工我都會飛回家的。

別墅

B桐豬之媽咪,
我個b同你個b一樣6月1日出世嫁, o岩o岩星期一返o左工, 真係有d吾慣, bb之前24小時同我一齊, e+佢24小時係我媽咪到,所以一放工即刻衝返屋企, 不過到走o既時候就好吾捨得, 真係好想抱bb返自己屋企, 但係第日要返工, 因為由我屋企去我媽咪到好吾方便(要轉車), 我e+就好努力o甘係我媽咪附近搵屋, 希望第日可以夜晚湊bb返屋企, 可以見佢多d

首頁

尾頁

跳至
熱門主題