跳至

首頁

尾頁

伯爵府

今次真係"罄"過火屎~~~~

事由星期六,上在去間"芭迪"攝影改設計槁~~~

談了過多小時後,個設計師話,星期一會send個新設計圖去e-mail到~~

好啦,今日係星期二啦,咁我上網check無,咪去間大陸公司到問囉~~

點知叫佢地send 過來哥一張係第五次改的....其實我改在七次~~

問一問才知道原來星期六那一個設計師,己經唔係間芭迪到做啦~~

仲叫我搵一再去~~

真係傾佢條命咩~~

最火氣的星期六,去在講等於無講,真係浪費時間呀~~

大宅

Re: 今次真係"罄"過火屎~~~~

唔好咁嬲,我幫你出頭

伯爵府

pinky∼∼咁吾好彩呀??咁而家點呀??

大宅

唔好嬲la.....

侯爵府

pinky
點解會咩o既? 我地個日上去, 唔係攪掂左架啦咩, 點解會冇晒架? 你有冇睇左佢save呀?? 咁真係好唔pro wor....

大宅

gina:
原來你返左屋企, 等我仲以為你會來搵恩恩添, 搞到恩恩依家又叫 "na na"啦~~~ :-(

侯爵府

jennifer
唔係呀, 頭先我係maymay屋企炸....

別墅

jennifer_lam

我都話個間野唔pro,我叫佢改到第5稿,send來比我睇果d唔係我要果d,我即刻打比個設計師叫佢改,佢哦左一輪之後無唒下文
我都驚到最後哂出黎d相唔係我要果d呀. :-(

伯爵府

stephenietam 寫道:
jennifer
唔係呀, 頭先我係maymay屋企炸....

你可以上去163.com到看下咪知囉~~~ :-( :-(

侯爵府

siao
如果係咁, 你可以上去睇住佢改到好為止架wor, Maymay都係咁, 改都滿意先走~~ 因為有時用言語好難明架, 即場叫佢改可以叫佢光少少, 大少少, 細少少... 改到鐘意~~ 會好好多~~

大宅

Siao :
gina講得啱, 上去坐係設計師隔離睇住佢改, 改到你滿意先走啦~~~
如果我個d都係咁, 我都會咁做架~~~

侯爵府

係wor, siao
上次你話去對質點呀?? 因為我係第二個topic問你, 又唔見你覆.... 有d擔心...

伯爵府

stephenietam 寫道:
pinky
點解會咩o既? 我地個日上去, 唔係攪掂左架啦咩, 點解會冇晒架? 你有冇睇左佢save呀?? 咁真係好唔pro wor....

哥一係星期五改,但星期六我又上去嘛~~
因為我老公返在呢,話有幾張佢覺得唔好,所以再改....
點知遇到咁既事先得架~~~我如果知哥個唔做,我都費事同佢講咁耐呀~~~搞到要走來走去大陸~~

咁既事都可以發生.問芭迪真係好有問題呀~~~

伯爵府

咁我仲可以去邊到影呀??

伯爵府

BABALALA 寫道:
咁我仲可以去邊到影呀??

hehe~我幫afonso影囉~~

伯爵府

bala~

你唔見我有部好閃既相機咩~~

伯爵府

DEL~~~~~~~

伯爵府

pinkylee 寫道:
bala~

你唔見我有部好閃既相機咩~~
多謝先,下次您搵張您GE作品,離睇下先LA,AFONSO吾做白老鼠GA

伯爵府

pinky~~pm

伯爵府

BALA~

PPPPMMMMM~~

首頁

尾頁

跳至