親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

想帶兩歲bb去旅行 - budget $2.5K-$3K

有咩好介紹, 日本同澳門都去過, 又唔想返大陸, 想同佢搭飛機, 跟團定自由行好d呢?
[img align=right]http://b3.lilypie.com/6jN8p8.png

子爵府

Re: 想帶兩歲bb去旅行 - budget $2.5K-$3K

自由行好d, 因為你細路細, 自由行時間可以任你安排.

2.5k-3k 係咪per head?

要搭飛機,呢個budget好似難d.

其實如果唔搭飛機, 去長隆玩番兩三日都是一個不錯的選擇.

你可以睇下關於長隆的一個topic. 好啱小朋友玩.

dodo214 寫道:
有咩好介紹, 日本同澳門都去過, 又唔想返大陸, 想同佢搭飛機, 跟團定自由行好d呢?

子爵府

醒目開學勳章

Re: 想帶兩歲bb去旅行 - budget $2.5K-$3K

bangkok / phuket / Singapore

公爵府

2020勳章

Resorts in 沙巴/Bali/Hua Yin/Lankawi

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

BK Milk勳章

想去布吉, 但驚有鬼, 因海嘯後遺症
[img align=right]http://b3.lilypie.com/6jN8p8.png

大宅

2.5-3K都有好多選擇架啦,台灣...新加坡...馬來西亞
..thailand.....韓國(宜家暑假就唔知)

伯爵府

我剛剛去完...冇見到喎
dodo214 寫道:

大宅

BK Milk勳章

請問你跟團定自己去?

男爵府

如果budget2.5-3k, 星加坡都唔錯, 可住係聖濤沙! 地方清潔又安全.

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

鬼四維都有嫁喇, 唔驚得咁多, 黑起上來你stay 香港日光日白都會見到. 放鬆d去反下啦. Malaysia, Singapore 都合乎你budget, 而且治安都唔差.
dodo214 寫道:

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

首頁

尾頁

跳至
熱門主題