自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

囡囡正在做報告調查,唔該大家幫幫手

一份關於隨身聽的研究報告
http://www.my3q.com/home2/113/g32/1272.phtml
唔該大家幫幫手
thx.http://www.my3q.com/home2/113/g32/1272.phtml

大宅

Re: 囡囡正在做報告調查,唔該大家幫幫手

做左喇 :wink:

大宅

畀面勳章

做左喇

大宅

複式洋房

done

男爵府

done

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Done! :lol:

侯爵府

我做了大部份的問題, 但要填寫個人資料時, 我最後放棄遞交, 因我懷疑我上網時遇有黑客..

我對網上遞交個人資料缺乏信心, 因我的電腦setting經常會轉變的, 我老公話我應該遇上黑客..

大宅

我都做咗 la !
朋友,你變了沒有? 離上次衝動已經多久?
何時發現笑聲都可以心痛快樂也可以哭!!! 
解釋不透,時間...教了你智慧沒有?!
還是會揀擇處理傷口 !
原來每事本質一貫如舊,沒有帶喜與悲 ,
變的只是你的感受...........

子爵府

done

首頁

尾頁

跳至