跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

提醒各位葵涌村媽咪 !!

頭先去街市買野, 見到有個女仔, 估佢3歲, 行行下突然走返轉頭打一個細小小既男仔, 開頭重以為她想同他打招呼, 點知原來係一手拍落他個頭頂, 他媽媽雖然拖住他, 但因為行係前面只係以為佢撞親, 我講佢先知個仔比人打 , 而個女仔&帶住佢既男人就若無其事咁走左, 街市d人話個女仔成日都係咁ga, 我就追住睇佢住邊座, 但去到通去春,夏,秋葵樓果邊就無跟, 認住佢個樣就算, 真係咩人都有, 個大人完全無反應就走左, 尼d咪叫做無家教law !!!! 下次見到佢真係要拖住d仔女走!!!!

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 提醒各位葵涌村媽咪 !!

多謝你報料先!我要小心d先!廢事我女無端端比人打

別墅

吓, 咁都得, 攪錯呀? 點教仔女架? 唔知佢讀邊間幼園呢? 死啦, 我成日帶仔落去買餸, 如果唔好彩, 我個仔比個靚妹睇中左為目標, 咁我唔知大唔大叫好呢?

無論如何, 多謝報料!!!!

713050, 係啦, 你小朋友幾大呀?

男爵府

好媽媽勳章

713050, 係啦, 你小朋友幾大呀?---------------- 我兩個好大啦 , 個仔9歲, 個女6歲, 雖然大過個女仔, 但無端端比佢打一野都唔抵啦 !!

別墅

可能又係d新移民啦,係呢條村真係見唔少

男爵府

好媽媽勳章

小豬蕙,

嘩....好耐都唔見妳上o黎, 好忙呀?

首頁

尾頁

跳至