意見反饋
義工
跳至
[2005年] 影左造型相啦!

珍珠宮

國民生產總值:43672

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

影左造型相啦!

我 Yui Yui 禮拜日影左造型相啦! 大家一齊黎睇下~~

Yui Yui @ Babyface
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

複式洋房

國民生產總值:420

Re: 影左造型相啦!

你bb好叻, 好識擺pose...無喊喊..bb好似爸爸啊!
我bb禮拜日影全程係度喊

別墅

國民生產總值:741

pooh pooh 造型最得意

侯爵府

國民生產總值:23959

bb2005bb,
hello~
認唔認得我呢?我係studio見過你果個呀?果日你地影到幾點呀?

侯爵府

國民生產總值:23959

AK+BB,
your baby笑得好開心呀!

珍珠宮

果日 BB 玩得好開心呀! 但我地就好攰, 因為要不停咁引佢笑.
好彩影出黎效果都唔差~~ (自己都忍唔住要讚下BB)
佢最鍾意張籐椅, 一break 既時候就自己爬上去玩.

珍珠宮

BB2005BB 寫道:
你bb好叻, 好識擺pose...無喊喊..bb好似爸爸啊!
我bb禮拜日影全程係度喊

No la~~ 你就以為佢乖~~
佢影鴨仔造型果陣開始肚餓, 不停咁將d 鴨仔擺入口咬,
拉番d 鴨仔出黎佢就扭計, 皺曬眉!!

連個攝影師都話:你咁張張都咬住隻鴨仔唔得架喎!
比佢飲完奶奶之後再影就好d,
但玩左一陣佢又開始"奶氣攻心", 扭眼訓~~

所以其實影得好少相~~
本來唸住要80+12(free)果個package,
點知得果4~50張揀得落手~~
希望下次會好d~~

大宅

國民生產總值:4588

你BB好多表情,好可愛呀∼∼

大宅

國民生產總值:2378

好多表情呀!! 影左幾多錢呢??

洋房

國民生產總值:198

Yui Yui d 相好正!!! 表情多多... 7075 張相有 d 奸奸地但係又好可愛!!! 好有 model 風采!!!

heiheiw 寫道:
好多表情呀!! 影左幾多錢呢??

珍珠宮

Thank You~ Thank you~~

Total 揀左52張 (40+12~free), $880 果個package 羅.
本來唸住揀多d 架麻~~
都好~~ 有藉口可以再去影~~

複式洋房

國民生產總值:420

CT2Baby
我地影

珍珠宮

伯爵府

國民生產總值:15505

WOW....我見到 "阿b仔" 呀!

bb真係好多表情, 影得好靚呢! 個樣好似爸爸丫...

快d搵張靚相做 "大頭照" 啦!

洋房

國民生產總值:119

好靚呀!!!

複式洋房

國民生產總值:378

so cute!!

洋房

國民生產總值:237

好CUTE!
請問去邊到影, 我想同囡囡影呀.

珍珠宮

響 Babyface 影架, 都ok 唔錯!!

複式洋房

國民生產總值:319

Hi, your BB is so cute, I also booked bbface on 14/9. Hope my bb can be as cute as yours.

May I know how much is your package? coz ppl in bbface told me that mami from mama club of bk will be provided with special packages. can you pm me the special package? bbface told me that my mama club 0507is not in their list. do you know how i can get the speical package? many thx!!!

別墅

國民生產總值:525

hihi,i also want to know ar,thank you
http://mmbb423.my.babysky.hk

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.