烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

淺水灣酒店 日本料亭

$199 個極品放題....有冇人去食過? 食物水準如何?多唔多換新食物?多唔多人?

大宅

Re: 淺水灣酒店 日本料亭

A recent comment from openrice:

本 人 上 星 期 因 見 到 報 章 刊 登 $199日 本 自 助 餐 \,覺 得 價 錢 很 合 理 ,還 在 淺 水 灣 ,應 該 不 會 騙 人 的 ,我 們 一 坐 低 ,侍 應 已 同 我 們 講 由 入 坐 起 計 2小 時 ,我 覺 得 都 無 問 題 ,但 當 我 叫 了 兩 轉 食 物 之 後 ,第 三 轉 開 始 所 叫 的 食 物 就 沒 有 再 來 ,我 問 侍 應 是 否 漏 單 ,但 那 侍 應 聽 完 我 的 說 話 就 走 了 開 去 ,根 本 沒 有 去 問 ,再 過 了 兩 個 字 我 覺 得 有 問 題 ,再 問 另 外 的 侍 應 ,他 再 幫 我 去 問 ,先 至 有 食 物 ,這 時 已 經 相 格 半 小 時 ,我 已 經 立 即 再 寫 紙 落 單 ,但 今 次 都 是 一 樣 ,當 第 四 次 食 物 來 到 的 時 候 ,已 經 超 過 2小 時 了 ,唉 ...這 樣 食 野 有 什 麼 意 思 ,而 且 他 們 的 服 務 態 度 很 差 ,埋 單 要 每 位 $250,其 實 不 便 宜 ,他 們 不 應 該 用 這 種 方 法 ,其 實 我 是 不 太 飽 的 ,但 已 沒 有 心 機 再 食 了 ....

男爵府

Re: 淺水灣酒店 日本料亭

thanks your info.

首頁

尾頁

跳至