香港18區媽媽會

跳至

首頁

尾頁

民房

請問屯門邊度有平靚正既地方做美容呢.......

我想做去斑,美白!

民房

Re: 請問屯門邊度有平靚正既地方做美容呢.......

我都想知呀!最好近市中心或者置樂個頭.
thank you very much.

大宅

我去開盈豐商場地下, 位於髮術廊閣樓的美容院, 老闆娘手勢好, 佢嗰隻Dr LaurAnne的冰療Facial美白去黃好掂, 我開了course10次$1900.
我另外開了任做多種items的 course 10次$990.
購買course可儲積分換療程, 過時過節及生日均有抽獎.

民房

我朋友近日介紹o左我去兆康做facial,效果都ok!你都可以去試下,價錢唔算平又唔算貴.............

伯爵府

兆康果間........ 我覺得好污糟呀!

民房

我唔係講商場果間.......你誤會o左喇
我講果間係o係屋企做的,幾好的都算平靚正!

大宅

屯門碼頭企豐園商場內有數間(OVER 10)間美容院,價錢合理

首頁

尾頁

跳至