母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 終於要介人奶.......好唔開心呀~

加油呀 好多人奶媽都有本身的困難,好快過,好快唔想甘快過 :-(

大宅

QueenieCheung 寫道:
bblove :
多謝你呀~不過我唔可以帶奶pump冰袋出去工作....因為我做警察ga~我要行咇.......唔方便帶咁多嘢出街~不過好多謝你既關心加支持,我會堅持落去,比最好既野比bb~

Don't give up! we are pround of u

民房

加油!!!!!支持你!!!!你要儲多D奶呀!!!!!

子爵府

就算不能全母乳, 也可以繼續餵, 可以餵時就餵....不要放棄呀.....

[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

[quote]
bblove :
多謝你呀~不過我唔可以帶奶pump冰袋出去工作....因為我做警察ga~我要行咇.......唔方便帶咁多

複式洋房

bblove :
多謝你呀~不過我唔可以帶奶pump冰袋出去工作....因為我做警察ga~我要行咇.......唔方便帶咁多嘢出街~不過好多謝你既關心加支持,我會堅持落去,比最好既野比bb~

你嘅堅持令我肅然起敬 .或者你可以喺出街行beat前泵清佢,行完又即刻再泵.行緊beat時如果谷,可唔可以去洗手間用手唧(d奶唔要)?放工返屋企又再泵,放假見到阿b就埋身餵,咁得唔得?最緊要keep到奶量.

你將會係我哋另一個wonder媽媽!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊