香港18區媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

lemon tree自組playgroup已截止報名

英文playgroup有冇人有興趣呢?
內容包括:
- 形狀、顏色、聽故事
- 手部及肢體協調
- 學習群體生活
外籍老師全英語授課
$440/4堂, 每星期返一堂
9月開班,18個月-21個月大bb
名額8個,星期時間任選,就大家方便
有興趣請在此報名:
Login------選擇星期-----選擇時間
1.bobohau----最好星期一至六-----下午任何時間
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

複式洋房

Re: lemon tree自組playgroup

我是新加入的0503媽咪,雋雋到9月滿18個月,所以對呢班playgroup有興趣。我住上水,現在每Sunday到元朗Kid's Corner 上 playgroup for toddlers (<18 mo). 上了個多月,開始覺得每次都唱差不多的歌和活動,雖然雋雋好enjoy,但總覺得進步不大。可能是我心急,<18 mo 是應該只做到唱唱歌和郁

http://hk.myblog.yahoo.com/chick-piglet歡迎觀看雋雋的網誌 Chun Chun's Blog

子爵府

我想問playgroup有無sat 下午,係邊到上?
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

水晶宮

哎呀!

今日先岩岩係lemon tree報左名, 返下午sat, 等我返左8月, 如果你地9月仲有位, 再join你地, 我想問係咪都係個度返?

子爵府

內容包括:
- 形狀、顏色、聽故事
- 手部及肢體協調
- 學習群體生活
外籍老師全英語授課
有興趣請在此報名:
1.bobohau----最好星期一至六-----下午任何時間
2.cat108.........Sat........................afternoon
3.
4.
5.
6.
7.
8.

別墅

內容包括:
- 形狀、顏色、聽故事
- 手部及肢體協調
- 學習群體生活
外籍老師全英語授課
有興趣請在此報名:
2.cat108.........Sat........................afternoon
3.zucca.....Sat.....afternoon (最好4:00p.m. )
4.
5.
6.
7.
8.

子爵府

我有興趣,但在那裡參加。
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

大宅

對於lemon tree既詳細資料可以按按此處
[quote]
Chickmom 寫道:
我是新加入的0503媽咪,雋雋到9月滿18個月,所以對呢班playgroup有興趣。我住上水,現在每Sunday到元朗Kid's Corner 上 playgroup for toddlers (<18 mo). 上了個多月,開始覺得每次都唱差不多的歌和活動,雖然雋雋好enjoy,但總覺得進步不大。可能是我心急,<18 mo 是應該只做到唱唱歌和郁

大宅

係呀,都係大埔囉,歡迎歡迎
fw5775 寫道:
哎呀!

今日先岩岩係lemon tree報左名, 返下午sat, 等我返左8月, 如果你地9月仲有位, 再join你地, 我想問係咪都係個度返?

大宅

係大埔lemon tree,如有興趣請係呢度報名,因為我地係想自組,咁bb出生年月就唔會相差咁大比較好囉.

waiwai1234 寫道:
我有興趣,但在那裡參加。

男爵府

我bb得8個半月, 未參加得.

大宅

請留意:如選擇星期六,只係有2個時間
1. 1:30pm-2:45pm
2. 4:30pm-5:45pm
如要其他時間可能上堂間房會細d.
同埋只要夠5個就已經可以開班啦.

內容包括:
- 形狀、顏色、聽故事
- 手部及肢體協調
- 學習群體生活
外籍老師全英語授課
有興趣請在此報名:
3.zucca.....Sat.....afternoon (最好4:00p.m. )
4.
5.
6.
7.
8.

洋房

1233211234567.................Sat...............(1:30-2:45p.m)

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

Me, too.

I want to start from Oct
Prefer Sat 3:00 - 5:00

可否在10月初加入(Kid's corner 堂到9月尾)
選擇星期六或日-----下午2-4

萬二分謝謝!

:wink:

大宅

內容包括:
- 形狀、顏色、聽故事
- 手部及肢體協調
- 學習群體生活
外籍老師全英語授課
有興趣請在此報名:
4.1233211234567.................Sat...............(1:30-2:45p.m)

5.
6.
7.
8.

大宅

唔好意思呀,如果要10月加入,就首先要睇下我地9月開班有幾多人,及10月是否繼續,如果有位當然可以啦,但如果到時我地9月有8個開班,10月全部都照上既時候,就sorry啦!!
elysemama 寫道:
Me, too.

I want to start from Oct
Prefer Sat 3:00 - 5:00

[quote]
可否在10月初加入(Kid's corner 堂到9月尾)
選擇星期六或日-----下午2-4

萬二分謝謝!

:wink:
[/quote]

子爵府

我都想參加,但我己知道2/9個日我要返工,下晏黎唔度,唔知你係唔係一九月幾多號開班?我要再下一個禮拜就ok.(最好4:00pm果段時間)

大宅

可能係9月9號或者係16號開班
waiwai1234 寫道:
我都想參加,但我己知道2/9個日我要返工,下晏黎唔度,唔知你係唔係一九月幾多號開班?我要再下一個禮拜就ok.(最好4:00pm果段時間)

大宅

waiwai1234:
我地應該9號開班,我幫你幫埋名先.

咁而家已經夠5個人,可以開班啦,仲有冇人想參加呢?
但1233211234567,你可唔可以join 4:30pm果班呢?
因為而家有兩位媽媽都要呢個時間,可唔可以就一就呢?

內容包括:
- 形狀、顏色、聽故事
- 手部及肢體協調
- 學習群體生活
外籍老師全英語授課
有興趣請在此報名:
4.1233211234567.................Sat...............(1:30-2:45p.m)

5.waiwai1234.........Sat.........4:30pm
6.
7.
8.

[/quote]

子爵府

甘幾時報名?地址係邊?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
K2學英文 ... 2 3 4 5 6 .. 8