意見反饋
義工
[2004年或之前] 大埔lemon tree自組playgroup,最後報名日期為6/8,敬請留意

大宅

國民生產總值:1785

大埔lemon tree自組playgroup,最後報名日期為6/8,敬請留意

英文playgroup有冇人有興趣呢?
內容包括:
- 形狀、顏色、聽故事
- 手部及肢體協調
- 學習群體生活
外籍老師全英語授課
$440/4堂, 每星期返一堂
9月開班,18個月-21個月大bb
名額8個,星期時間任選,就大家方便
有興趣請按此報名

複式洋房

國民生產總值:120

Re: 大埔lemon tree自組playgroup

I'm interested!
But, I can attend at Saturday only!

大宅

唔緊要,暫時我地有幾個媽媽,大多數都係星期六下午,如果你有興趣就請報左名先,因為名額有限,只係得8個.最少6個已可以開班了.thx!!
melodymami 寫道:
I'm interested!
But, I can attend at Saturday only!

複式洋房

國民生產總值:120

bobo, i give me my e-mail, if you have more information, please sent to me, thanks!

大宅

你想要咩information呢?? 唔知send咩俾你喎.
melodymami 寫道:
bobo, i give me my e-mail, if you have more information, please sent to me, thanks!

大宅

國民生產總值:1430

請問仲可唔可以報名?
我有興趣,但我都想星期六。
曉昕都可解作晨曦, 希望曉昕的人生像聖經說:「但義人的路好像黎明的光, 越照越明, 直到日午。」
巧楠的英名係 Hannah  ( 哈拿 ) -- Sammuel 的 mother (一個向主傾心吐意的女人.)

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.