懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知道點解近日阿b好摟計,怎麼辦??

唔知道點解近日阿b好摟計,訓落床半個鐘都唔夠就會喊醒,喊到好大聲.好似無咩安全感.我已出盡辦法令佢多d安全感.半夜又容易醒.
有沒有媽咪的bb同我個b一樣,怎麼辦??

洋房

Re: 唔知道點解近日阿b好摟計,怎麼辦??

my baby is same to yours recently. I also want how to make her calmly.

大宅

我個仔一路都係咁....好多時一放低佢即喊...我唯有抱住佢等佢訓"林"d先慢慢放佢落床..
我前幾日同仔去打針問過姑娘,佢話bb會發惡夢,就好似我個仔咁,冇啦啦大喊,佢就叫我抱起佢,細細聲同bb傾計,話比佢知媽咪0係佢隔離,唔洗喊咁大聲,er一er媽咪就知道架喇...咁wo~要教佢表達自己做咩...佢話bb仔唔識表達,所以一有咩就大喊囉...\
咁我個仔沉日又係咁,我咪試下囉,試左幾次之後,都ok wo,喊喊下就細聲好多,跟住好似想同我講野咁個咀...之後幾次佢知道我走開左,佢就細細聲er我番去囉~

洋房

你個bb幾大啊!可以試吓俾佢食點珍珠末,可以定驚,我個b之前都系咁,但食著之后訓覺好佐好多嫁,依家都係壹覺到天光!!

該用戶已被刪除

洋房

我系第壹胎,乜都唔識,都系點屋企人俾意見!多多指教!得閑多點傾計啦????

首頁

尾頁

跳至