單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

單親媽媽有錢去日本旅行,點解仲要係bk問人拎野

我俾一個bk媽媽呃左 :-(

禁止訪問

Re: 單親媽媽有錢去日本旅行,點解仲要係bk問人拎野

子爵府

佢呃左你乜野呀?

可唔可以講出黎等各位好心媽媽提防

侯爵府

環保接龍勳章

佢點呃妳呀!個媽媽現在去,定係以前去日本玩先......
因為呢點係好重要...
.....因為我未做單親媽媽之前...做女的時候....點只去日本呀!...歐洲....東南亞.......所以請講吓,

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

子爵府

我唸如果以前的話,佢就唔會嬲到開topic講啦 [quote]
vane 寫道:
佢點呃妳呀!個媽媽現在去,定係以前去日本玩先......
因為呢點係好重要...
.....因為我未做單親媽媽之前...做女的時候....點只去日本呀!...歐洲....東南亞.......所以請講

侯爵府

環保接龍勳章

呢度有講

我認為...妳係要打佢個名出黎好d....佢係用單親名義...做壞事.....好等大家明白
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

別墅

click唔到入去睇喎.

禁止訪問

子爵府

不如De晒呢個Topic。
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

首頁

尾頁

跳至