自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

想問下if 上年有燒街衣!

今年 ng 燒 tak ng tak ga?thks
[img[img]

大宅

Re: 想問下if 上年有燒街衣!

要連續燒三年架!
朋友,你變了沒有? 離上次衝動已經多久?
何時發現笑聲都可以心痛快樂也可以哭!!! 
解釋不透,時間...教了你智慧沒有?!
還是會揀擇處理傷口 !
原來每事本質一貫如舊,沒有帶喜與悲 ,
變的只是你的感受...........

等待驗證會員

d 老人家話燒開就要燒woh...... :-| 您今年典解唔燒呀???

珍珠宮

燒過一次,便以後都要燒的

公爵府

禾老公燒開架~~年年都要燒架wor~~

珍珠宮

szebb
你有小朋友更加要燒,求個安心囉.

珍珠宮

me 一向都 mo 燒開的,
but 上年99 mo la la buy 左
lai 我 home 到燒 ma :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

me ng 想燒ar :-( :-( :-( 有乜辨法 ar :-( :-( :-(
[img[img]

珍珠宮

[img[img]

珍珠宮

點算 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
[img[img]

男爵府

你點解唔想燒呀???
你信教ga???

大宅

冇辦法焗住燒多2年啦

男爵府

我都係咁諗
你誠心d同佢地解稱你唔燒嘅原因,佢地會諒解
Eunice3 寫道:
冇辦法焗住燒多2年啦

別墅

燒開就要燒la,老人家話都係好事喔
你們好我係新加入的媽媽 ;-) :-D

禁止訪問

男爵府

咁我想問,咁七月十四使唔使拜神架 ?? 如果要要買d 咩拜呀 ?? 因為我都唔識o既, 以前我 99 o向度係佢理架嘛,今年佢唔o向度,就要我做架喇,

珍珠宮

shing'mun 寫道:
你點解唔想燒呀???
你信教ga???

ng 係ar,係由頭到尾me do ng 想燒ga,
係我99攪出lai ga,甘今年佢有?我
燒ng燒,me 話 ng 燒la,
其實我2拾幾年 do mo 燒ga,
因我係我媽同結左婚4年 do mo ga,
甘唯有燒多2年 la,唉!
[img[img]

首頁

尾頁