義工
跳至
[2004年或之前] 有冇興趣食呀?

子爵府

國民生產總值:10475

有冇興趣食呀?

有 :
砂鍋三文魚子伴龍蝦 - 每份蒸蛋上都有半隻龍蝦及三文魚子, 放在自助餐枱上任取任吃一童叟無欺!
鐵板和牛 - 用的是澳洲和牛, 切成四方一粒粒, 廚師會即場鐵皮烹製, 生熟度由你話事, 入口即溶!
刺身 - 每晚有八款供應, 有魷魚, 立魚, 赤貝, 三文魚, 劍魚, 甜蝦, 吞拿, 八爪魚!
日式前菜, 櫻花雪糕, 大葉雪糕 ,日本雪場蟹, 爐端燒, 天婦羅, 手卷,....

會景餐廳
星期一至四$328, 星期五至日$358
即日起至30/9, 3-5位85折, 6位或以上8折

大宅

國民生產總值:4178

Re: 有冇興趣食呀?

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:2169

[size=medium]SURE.... 日本菜...yummi !

幾時出動呀....

[size=medium]會景餐廳

(1) Jacqueline (17 or 24/8)

大宅

Don't :-( :-( :-( bebe,等您出關,再同您去 wet 啦!

Take care!

子爵府

bebe,
咪喊啦! 我都知今次有你喜愛既劍魚, 不過冇計啦! 到吓啦! 我試過好味, 遲啲再同你去食過呀吓!

子爵府

[size=large]會景餐廳

(2) Cyrusmum ((17 or 24/8)

男爵府

國民生產總值:8633

(2) Cyrusmum (17 or 24/8)
(3) YuYung (17 or 24/8)

請問會景嚮邊呀??
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

禁止訪問

國民生產總值:8197

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

食得甘密......今次唔好預我啦 :-( 費事老公....唉....你地明ga啦!
My Two Princess

大宅

pigpig,

1 個月wet 1 次,都唔係好過分咋o下嘩,同呀游生噚噚啦.....

大宅

國民生產總值:3868

(4) Ivy.CL (17 or 24/8)

侯爵府

國民生產總值:23514

2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

我今晚去食TODAI呀, 又食.....我怕比人鬧添(老公) :-( :-( :-( 同埋最近個胃時好時壞, 都無乜胃口. 今晚都係約左奶奶姑仔無辦法咋 :-| :-| :-| 等我諗諗先

子爵府

cherryma,
唔好啦! 你隻鐵腳都唔去, 我哋咪唔成局囉! Buffet大王都唔去食Buffet, 又點得呢?

侯爵府

國民生產總值:23514

2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

Cyrusmum 寫道:
cherryma,
唔好啦! 你隻鐵腳都唔去, 我哋咪唔成局囉! Buffet大王都唔去食Buffet, 又點得呢?

上次無我去都成局啦, 妳地唔好再叫我buffet大王啦, 其實我都係覺得食buffet唔駛就各人口味, 方便啲, 又有個預算, 又可以食到飽飽

妳地一定攪得成嘅, 我如果去會遲啲先報名, 因為要睇下樂樂肯唔肯係婆婆處瞓先, 上次我同舊同事去食"一生", 樂樂不停打比我喊住叫我湊佢返屋企, 攪到我都食得唔安樂, 成日心掛掛, 結果要早走去湊佢, 點知去到佢又瞓左, 無湊走佢, 激死我 :evil: :evil: :evil:

別墅

國民生產總值:895

幾時去? 今個月就唔去啦, 因為我同我媽咪都係今個月生日, 會食兩餐勁架, 肚腩肥左, 銀包瘦左, 留返下個月先去食得唔得呀?

子爵府

Hayiu,
我打過電話去問, 佢哋只做到今個月尾咋! 你主供魚生咪得囉, 嗰啲肥膩嘢就留返比我啦!

大宅

國民生產總值:1900

Very busy in this month. So, I will not join you all this time lah..... :-(

大宅

(4) Ivy.CL (17 or 24/8)
(5) mamiya (24/8)

甘....不如定24/aug 好無 ?-(

子爵府

Ivy.CL,
24號冇問題丫, 咁你有冇問過DuncanMaMa?

大宅

Cyrusmum,

同"高層"傾過, 佢好鬼C忙呀 唔食喇 wor ..

我話......佢搬左去中環, 俾老細一眼睇晒個位, 無得蛇就真

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.