義工

嬰兒用品 今日: 0|主題: 83413

嬰兒濕紙巾

複式洋房

國民生產總值:221

嬰兒濕紙巾

請問你地有無用開邊隻濕紙巾可以抹埋bb手和口?我有時去到卓x,見到d日本濕紙巾但又睇唔明d日文, 唔知邊隻又平又抹得bb手和口?

侯爵府

國民生產總值:24311

2018勳章 親子王國15週年勳章

Re: 嬰兒濕紙巾

卓悅果D日本濕紙巾全部都唔可以手抹bb手和口, 我用過思詩樂寄嚟既濕紙巾sample, 幾好又較濕又係100%水, 夠晒安全, BB展好似話有特價, 去開可以去睇吓.

伯爵府

國民生產總值:18904

2018勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

思詩樂

男爵府

國民生產總值:5295

yeah...思詩樂...very good...

複式洋房

國民生產總值:226

NYT 寫道:
yeah...思詩樂...very good...

但可以抹bb手和口 嗎 ?

男爵府

國民生產總值:7216

畀面勳章

我而家都係用緊卓悅d濕紙巾黎幫bb抹嘴仔架...
應該話係嘴仔附近,飲完奶時抹的...咁樣得唔得架?
思詩樂係咪百佳,萬寧果d有得賣架?
幾錢幾多張??
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

國民生產總值:7645

$20-$30一盒
思詩樂可以抹嘴 and 嘴inside ga

別墅

國民生產總值:997

NUK都出左隻同思詩樂同類型嬰兒濕紙巾,吾知幾多錢盒?

公爵府

國民生產總值:27102

好媽媽勳章

思詩樂

大宅

國民生產總值:2185

早兩日收到nuk寄來既濕紙巾sample, 質地好似薄棉花甘. 個人認為都係思詩樂好d

evac_hk 寫道:
NUK都出左隻同思詩樂同類型嬰兒濕紙巾,吾知幾多錢盒?
~~

洋房

國民生產總值:343

shing'mun 寫道:
$20-$30一盒
思詩樂可以抹嘴 and 嘴inside ga

有人教我用思詩樂幫BB清潔口腔(當然唔好食飽奶後做,否則嘔奶)

大宅

國民生產總值:2799

agree!

[quote]
halui 寫道:
早兩日收到nuk寄來既濕紙巾sample, 質地好似薄棉花甘. 個人認為都係思詩樂好d

侯爵府

國民生產總值:24311

2018勳章 親子王國15週年勳章

其實用卓悅d濕紙巾幫bb抹嘴同手都唔好, 因為佢地會食落肚, 個D濕紙巾既成份大多數係化庄水同lotion, 唔食得. 用紗巾或布好過.

洛紫 寫道:
我而家都係用緊卓悅d濕紙巾黎幫bb抹嘴仔架...
應該話係嘴仔附近,飲完奶時抹的...咁樣得唔得架?
思詩樂係咪百佳,萬寧果d有得賣架?
幾錢幾多張??

複式洋房

國民生產總值:221

all responded mami,

Thanks.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.