嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

銅鑼彎 !!!!!

因為我今個星期日過HK SHOPPING呀,所以有D野想問問你地呀~~~ THANKS~~~
我想問一問銅鑼彎 邊到有BB鞋買呀?!
同埋"荷花"D野是否真的平過出面呀?!
令外知唔知邊個媽咪知道邊到可以買到歲半既"Convers-Allstart"既鞋for BB, 因為我見到有個BB著,但係我問過MACAU全部都係得3歲以上!!!

公爵府

親子王國15週年勳章

Re: 銅鑼彎 !!!!!

荷花D野貴過出面就真, 我只會去個度睇野, 攞吓資訊然後出去買.

大宅

畀面勳章

銅鑼彎荷花裝修,唔知幾時開返,所以你唔使去............. 我果日先白行一趟

複式洋房

OH....好彩問下你地炸,如果唔係真係白行一趟了,THANKS!
唔緊要啦,我去過第二間都OK啦,因為我去咁多次HK都冇去過荷花睇野,(次次都係同自己SHOPPING )
佢D野仲貴過出面,咁邊到平呀??????

複式洋房

tingwong 寫道:
銅鑼彎荷花裝修,唔知幾時開返,所以你唔使去............. 我果日先白行一趟

銅鑼彎荷花唔係裝修 , 係搬遷先咁 ,

我都係多數齊睇唔買

男爵府

荷花d野真係貴過出面好多ga

公爵府

請問銅鑼彎荷花搬左去邊

大宅

畀面勳章

搬呀!我打去旺角荷花問係唔係執咗,佢話係裝修唔知幾時開返............不過唔只荷花,皇室入面好多鋪都吉咗HMV都吉咗

民房

是呀, 我是在 Causeway bay那頭工作的, 上周想著去荷花看看, 真的關門了, 而且皇室堡內的店鋪, 也有很多做減價, 如買 bb 東西也可以去走一次的. 或者會買到便宜物品 :-P

至於 causway bay, 聽聞三越也關閉, 妳也可以去看看,
還有 Baby outlet 也在糖街的 http://www.mamabebe.com.hk/location.html 妳也可以去看看
最後是 SOGO 也有些買 bb 用品的, 以上地點足夠妳行半天了. 如仍不足夠, 可轉到尖沙咀海港城,地下也有很多買 bb用品的. 不過會很貴

民房

荷花貴過出面好多, 而且d service 麻麻. ?-(

洋房

agree.

pattycheung 寫道:
荷花貴過出面好多, 而且d service 麻麻. ?-(

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

Are you lived in MACAU?
Any good price BB things to buy?
[img align=right][/img]

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

利園2期有鞋波士呀~ 可能有converse bb 鞋, 再唔係, 金鐘西武化妝品果層有間賣童裝的, 勁多bb鞋, size勁齊. 值得去買.

別墅

可以去利園

男爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

hi hi,
if u want to buy Convers BB shoes(魔術貼的), u can go to Sogo 買bb野個層, 買bb Bubbery對面買小朋友鞋的店舖有得買, ~$3xx :wink:

大宅

畀面勳章

荷花得而且確係貴過出面,但對我尼D一拖二既亞媽黎講急需既時候係首選

別墅

係呀, 銅鑼灣關閉左啦
你不如去旺角啦, 行完新世紀bb 樓層仲可以殺入花園行執平bb 衫

首頁

尾頁

跳至