潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔該, 有無人可借出 Dr. Kong VIP 呀

HI,

阿仔就嚟開學, 想去Dr. Kong買對黑皮鞋, 有無媽咪可借出VIP no. 呀, 唔該晒!!!

複式洋房

Re: 唔該, 有無人可借出 Dr. Kong VIP 呀

我岩岩0係ocean terminal同我女女買左對番學鞋.........我覺得好過dr. kong 果d囉.........因為dr. kong d鞋好快變形.......同個鞋墊跟本唔夠高......幾多歲........扁平足得幾勁都係果個墊........今日我買果間叫ergofun.......0係冒險樂園果層........d staff又好好咁教我點買鞋........點比較個鞋墊........唔會呃我囉........價錢差唔多.........咁點解唔買對好d0既鞋俾小朋友呢!?

大宅

EmiCheng 寫道:
HI,

阿仔就嚟開學, 想去Dr. Kong買對黑皮鞋, 有無媽咪可借出VIP no. 呀, 唔該晒!!!

[size=x-large]嗰張VIP咭只for該會員使用,唔可以借比人.因張咭有個人腳部資料用來跟進的.不過如果幫人買書包就得. :wink:
我家有兩隻大烏龜

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咦? dr. kong d 鞋唔好架?
我仲

首頁

尾頁

跳至