意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 60|主題: 38744

愛的禮物

複式洋房

國民生產總值:191

愛的禮物

各位Ladies,你地送過什麼禮物比自己既老公
不論是生日或任何節日…而令佢好難忘&開心既呢?

各位Gentleman,你地又收過老婆的什麼禮物令你都幾印象難忘既呢?

大家慷慨分享下啦!

伯爵府

國民生產總值:17694

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 愛的禮物

我老公剛前晚送左一條水晶吊咀頸鍊比我, 因為我今日生日啦, 係s字頭個間(尊係賣水晶)
[img][/img][img align=left

別墅

國民生產總值:552

我同我老公冇乜心思架 年年都係想要d乜講出黎就去買 今年我買左個 gucci 袋 當湊仔袋

禁止訪問

國民生產總值:8013

大宅

國民生產總值:3218

上年生日老公送左隻鑽石介指俾我

洋房

國民生產總值:199

我送過親手的頸巾&冷衫俾老公, 佢不知幾感動

侯爵府

國民生產總值:24705

好媽媽勳章

我舊年送左卑老公佢'恨'左20年既禮物比佢......
=>B仔1大個(8磅半)
今年會送多個B女比佢

男爵府

國民生產總值:6770

「好」

ac321 寫道:
我舊年送左卑老公佢'恨'左20年既禮物比佢......
=>B仔1大個(8磅半)
今年會送多個B女比佢

民房

國民生產總值:15

我自己就送過親手織的頸巾、自己摺既幸運星、手錶、銀包、衫、皮帶、朱古力......而我收到最難忘的禮物係老公(當時係男朋友)親自用雪條棍砌左間屋比我,個屋頂係蓋黎,可以打開,打開裏面有個細盒仔,係一條頸鍊。我覺得佢好勁呀,咁都整到。又試過收佢自己摺的紙花。總括黎講,我覺得親手造的東西係最有價值,最令人感動。

別墅

國民生產總值:707

喺05年2月8日我送咗一份另老公畢生難忘嘅禮物比佢,令到佢又驚又喜又緊張又興奮,就係陪產,當我用力時見到佢個樣仲緊張過我又用力過我(仲發出啲好似氹小朋友痾嗅嗅嘅....唔唔......聲),而家我有時諗起同佢講都覺得好好笑...依樣亦都係佢送比我嘅最難忘嘅禮物..........佢今次仲唔比我笑成世......哈哈哈哈

複式洋房

國民生產總值:191

你老公好有心思呀

Baby_mami 寫道:
我自己就送過親手織的頸巾、自己摺既幸運星、手錶、銀包、衫、皮帶、朱古力......而我收到最難忘的禮物係老公(當時係男朋友)親自用雪條棍砌左間屋比我,個屋頂係蓋黎,可以打開,打開裏面有個細盒仔,係一條頸鍊。我覺得佢好勁呀,咁都整到。又試過收佢自己摺的紙花。總括黎講,我覺得親手造的東西係最有價值,最令人感動。

大宅

國民生產總值:1661

我6年前生囡囡,老公也在我身邊;佢好似啦啦啦隊咁,跑黎跑去;由於我只可以感受到而睇唔到囡囡出世的一刻,老公就每5分鐘報告一次,見到頭髮,見到d 乜,.... 老婆加油咁咁咁;我覺得老公好勇敢;係我出院時,老公更將我生囡囡既過程用紙筆記錄好;佢話要將這份咁寶貴既回憶送比我同囡囡,而家耐不耐我地都有同囡囡講番佢出世時所發生既趣事!囡囡聰得津津有味架.

複式洋房

國民生產總值:185

唔...
1. 結婚2ND YEAR...學人在屋企玩checkpoint..將份gift用 zipzAP入好放在水箱...佢要跟據指示逐個point 搵)...

音樂唔該..
份禮物好勁, 內有自製coupons, including>>>>
1. no yelling for 1 hour
2. neck massage 30 minutes
3. dish washing x3
4. forgive whatever you have done...(1 only-the most powerful one ahhahah)
5. no temper spoiling x 2
HE was deadly happy...sisters you may try..actually i did it when i was 7-8 treating sending coupons as kinda gifts to my parents...they were so happy!
5.  

2. 我未結婚時, 就當然會預測必備物品...頸巾...睇完套"濃情朱古力"->佢約我睇第一套戲 (1993個套...冇番kam既年紀係唔會知咖), 學人織頸巾...hahhha, 買6個冷織哂...hahahahaha, 條巾勁長...跳繩ok, 四個人一齊用ok..跳大繩ok...rescue 都得...仲有20個可見的洞s...比佢笑到而家...

hmmm, 最感動的是他現在都有戴..愛的表現, 因為連我都頂唔順...戴時要在頭圍3個圈...兩邊達到BUTTOCKS..

講感動, 我老公做既令人感動得多..最勁係娶我, 令我,我朋友家人勁感動...

下次再打, 打中文超慢...

祝細水長流

拍拖 93年
結婚 97年
生小b00年
就快結婚10年
再影多次結婚相...唔..當時我 170lbs, 佢124lbs
現在我130lbs...佢158lbs...
唔唔唔唔唔唔
Lemon falls? Makes Lemonade.

大宅

國民生產總值:3047

記得有一年,在老公生日那天我外出了。我預先寫了四張字卡,是 生、日、快、樂,把四個字放在不同的地方,然後像玩追蹤符號甘,留下張紙讓他逐個地方找 ,eg.開第二格衣櫃>>打開書p.66>>開電飯煲等,最後他會取得一盒錄音帶,我親自彈了首生日歌,又錄左d對白 :mrgreen: ,然後叫他打開櫃,那裏放了一張卡和禮物 :-P 。不久我就會在餅店拿蛋糕回去替他慶祝 ,那次我老公都好驚喜 ,讚我有心思添

伯爵府

國民生產總值:16114

好媽媽勳章

我送左個仔比佢, 而佢又係陪產, 所以係令佢最難忘的
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

禁止訪問

國民生產總值:2437

別墅

國民生產總值:581

我老公唔係好浪漫既人,但係佢都有時會送d禮物比我,重要係收埋唔出聲,等我發現問佢先知係買比我,雖然佢買既禮物有時我未必鍾意,但係我收到都會好開心。

公爵府

國民生產總值:27021

我最感動係收到我老公送o既求婚介指...真係好開心好感動架

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.