跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇而家仲有吸煙習慣

我間中都有

大宅

Re: 有冇而家仲有吸煙習慣

Me Too

[quote]
KEOROR 寫道:
我間中都有

大宅

yes~ me too also

[quote]
BMW 寫道:
Me Too

大宅

哈哈!終於有人同我一樣。
KKYOUNG 寫道:
yes~ me too also

[quote]
BMW 寫道:
Me Too

伯爵府

畀面勳章

me 4
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

洋房

ME 5.. 但不多, 一天約4支啦.

大宅

嘩!食咁少,你好叻!
chloe1118 寫道:
ME 5.. 但不多, 一天約4支啦.

大宅

我相信我食得最少...我一日2支Jar
我吾会在亜女面前食,一係煮飯時一邊煮一邊食,一係等亜女訓左先Lay埋Kitchen食。

大宅

[quote]
BMW 寫道:
我相信我食得最少...我一日2支Jar
我吾

大宅

我只係統計下

民房

不經不覺都食左十幾年,最近呢個月真係食少左好多(一日三/四支),想介,但都忍唔到。

大宅

庭樓 寫道:
不經不覺都食左十幾年,最近呢個月真係食少左好多(一日三/四支),想介,但都忍唔到。
keoror道:me too 不過我都盡量食少d,尤其同仔and daddy去街,daddy戎左都成2年,而我就 :-( 、

男爵府

野~~~~乜你地食咁少架!!! :-( 我仲橙!一日一包(至少)...我話戒煙都話左幾年...到家下都戒吾到!!!淨係由薄荷慢轉為淡煙咋~~~~!!! :-( :-( :-(
KEOROR 寫道:
[quote]
庭樓 寫道:
keoror道:me too 不過我都盡量食少d,尤其同仔and daddy去街,daddy戎左都成2年,而我就 :-( 、 [/quote]
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

民房

你話出年全面禁煙咁點呢,你地會唔會唔出街食飯呀?

男爵府

咁我都無乜所謂,因為查實我都慣左吾帶煙出街,不過有時間吾中同朋友傾計傾得耐都會食囉!雖則我都係煙民,但係我都幾贊成出面全面禁煙架!始終吾係個個人受到煙味嘛!同埋咁樣我地都更加有決心去戒煙啦!
庭樓 寫道:
你話出年全面禁煙咁點呢,你地會唔會唔出街食飯呀?
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

複式洋房

好彩呢度都有好多媽咪同我一樣
我大肚個時衰到發夢都偷煙食呀 :mrgreen:

男爵府

我一包食到兩日、我小朋友話今年生日願望話想媽咪介煙呀、我最多食到11月中呀、希望我可以介到啦!

大宅

我係為o左成 c6 先食到唔停得口, 以前一日五支倒啦, 依家接近十支呀... 真係想戒 ...
不過我無係個女面前食過, 但佢間唔中可能裝到我 .. hehe ...

大宅

可口可樂 寫道:
我一包食到兩日、我小朋友話今年生日願望話想媽咪介煙呀、我最多食到11月中呀、希望我可以介到啦!
keoro道:我都祝你戎煙成功,到時吾準岐視d仲吸緊既mami,因為..................我都會..戎戎戎煙

大宅

1973 寫道:
我係為o左成 c6 先食到唔停得口, 以前一日五支倒啦, 依家接近十支呀... 真係想戒 ...
不過我無係個女面前食過, 但佢間唔中可能裝到我 .. hehe ...
keoror道:小朋友就比糖吸引,而我地就去吸住d煙 冇法la,我都係喱埋

首頁

尾頁

跳至