跳至

首頁

尾頁

大宅

Chickee Duck 做梗三折呀!

尋晚行開街,見到chickee duck做梗三/四/五折,入去買左一共七件,有三條裙仔,兩件恤衫,兩件polo恤,呎碼由80-100碼,size幾足,由一歲至二歲左右,全部夏天款,質地靚呀!埋單470蚊有找!我媽咪話bb大得好快,要在sale期間買定d衫仔,到bb要著先買就好貴lu...同埋香港summer時間比winter長,反而new born的衫真係唔好買太多呀!

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: Chickee Duck 做梗三折呀!

大宅

我今日都去掃左8件衫2頂帽仔,佢都有d長袖夾衣,我買左件初生,買左2件3-6個月..平左成1400蚊呀

大宅

Chickee Duck Discount 做到幾時?

大宅

唔知減到幾時,不過我前日買有d款斷左碼,宜家咁鬼平,當日都見好多ma ma搶衫呀! 我都係入定d貨,買左1-2yrs的items.

伯爵府

嘩, 你哋都買咗好多囉, 我除咗收到朋友送一套衫仔之外, 其他就一件都未買, 因會有d二手衫仔, 但依家又未到手, 都唔知有幾多, 所以無買住, 依家都係睇吓d價錢, 唔夠才去買, 但我發覺男仔衫仔唔太靚, d女仔衫/裙靚好多, 所以買女仔嘢實會大出血

大宅

琴日同d同事夾份買咗超過7件, 有3折, 我自己買咗一件蛤乸衣(薄料), 折咗$60, 好抵呀!

複式洋房

琴日我都買咗7件, 3折好抵呀, 有d折咗$4x
原價要$13xx, 現在$41x, 平咗$9xx, 好開心!! :-P
**要買7件先有3折

大宅

見大家買得咁開心, 我都好想去呀
今日星期正啦, 放工可以去睇下啦, 嘻嘻....
希望都可以好似你地咁有d收獲啦
你地係咪通常都買6-12 months的夏天衫呢??

大宅

由6mths至2yrs的都有買,最靚係裙仔,唔駛$90一條,真係花園街都唔得,況且人地質地好咁多...我覺得必買係polo衫$45/件, 有粉紅及綠色.

首頁

尾頁

跳至