意見反饋
義工
[2006年] 什麼牌子攪拌器好?

子爵府

國民生產總值:13217

什麼牌子攪拌器好?

如題

侯爵府

國民生產總值:23448

Re: 什麼牌子攪拌器好?

see here

伯爵府

國民生產總值:17692

我用Philips Cucina HR2860

好方便 ! 快手快腳整畀BB食, 因為佢通常喊到癲.. :-(

複式洋房

國民生產總值:256

是否真的好D? BB婆婆話少少嘢用攪拌器,攪完都唔知去唒邊! 鍾意用刀!!

伯爵府

國民生產總值:17692

lee个攪拌器應該係專畀bb用, container好細.

比用刀衛生啲, 又幼細啲, 烚完啲食物即刻攪, 攪完仲热, 但用刀就唔热喇.

AntheaLee 寫道:
是否真的好D? BB婆婆話少少嘢用攪拌器,攪完都唔知去唒邊! 鍾意用刀!!

複式洋房

國民生產總值:256

THANK! Happy小米 !
Happy小米 寫道:
lee个攪拌器應該係專畀bb用, container好細.

比用刀衛生啲, 又幼細啲, 烚完啲食物即刻攪, 攪完仲热, 但用刀就唔热喇.

[quote]
AntheaLee 寫道:
[/quote]

大宅

國民生產總值:1248

我想問你地會唔會用攪拌器攪生肉比bb o架?

我宜家只係用攪拌器攪菜容, 如果又用來攪生肉好似好唔衛生咁... 因為好難洗到刀片o個部份呀, 你地洗攪拌器會唔會遇到依個問題o架...

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1493

我想問下如攪菜茸, 須否切碎塊菜葉先放入攪拌機,仰或原塊葉放人攪拌機攪碎呢?
]

大宅

國民生產總值:1248

菜茸要切成小塊才放入攪拌機會好d

poohpoohlee 寫道:
我想問下如攪菜茸, 須否切碎塊菜葉先放入攪拌機,仰或原塊葉放人攪拌機攪碎呢?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.