嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

想知bb展有咩counters, 入嚟睇下

http://www.eugenegroup.com.hk/expo/offer.htm

我就搵唔到有日本奶粉嘞! :cry: 想入貨都唔得.
不過有chu chu 7折都好
另外, 好多媽咪用的TENSON綿花
睇下益智玩具, vtech, fisher price, combi 都會好平

大宅

Re: 想知bb展有咩counters, 入嚟睇下

記得帶定多d錢去出血呀! 大部份只收現金咋. 雖然有送貨服務, 有車嘅記得叫定老公車返屋企.
做媽咪嘅買到平野比bb係最開心 :-P

男爵府

要mark定買咩先得, 費事到時唔記得, 我今年第一次去咋, 舊年同前年大住個肚唔敢去

大宅

pandacat_bb 寫道:
要mark定買咩先得, 費事到時唔記得, 我今年第一次去咋, 舊年同前年大住個肚唔敢去

記得製定label 有齊name, mobile no. & address 方便入會攞贈品 , 費時到時先慢慢填.
我都係第1次去見識, 都已經鎖定目標, hehe

男爵府

請問label上的name係bb's name or parent's name?

大宅

應該係mama's name la. 大肚婆去, bb都未出世.

呢d資料都係方便佢地日後<聯絡>, sale 呢樣個樣, 所以諗清楚先好入會, 咪貪贈品呀! 不過, 唔係個個會都係咁, so far 我入左奶粉會, 只有惠氏不停打來, 自從我話冇食之後就停左, 另外, disney 美語都係會不停來電架, 冇興趣就唔好留資料, 咪貪果一隻碟試睇, 朋友話會煩死.
其他資料咪到時先填囉!

男爵府

好媽媽勳章

我打過電話去問mamibabyland, chu chu 的產品並不是所有7折,洗奶瓶液 5包$189, 洗衣液 5包$189,洗衣粉85折,洗澡洗頭的75折,$500元可送貨,收現金或EPS
klwy 寫道:
http://www.eugenegroup.com.hk/expo/offer.htm

睇下益智玩具, vtech, fisher price, combi 都會好平

男爵府

唔知chuchu奶樽有冇減價呢? 如果7折就真係抵啦

jencheng 寫道:
我打過電話去問mamibabyland, chu chu 的產品並不是所有7折,洗奶瓶液 5包$189, 洗衣液 5包$189,洗衣粉85折,洗澡洗頭的75折,$500元可送貨,收現金或EPS[quote]
klwy 寫道:

[/quote]

大宅

Jencheng,
mamibabyland 係咪chu chu 香港代理? 我想打去問奶樽幾錢(or幾多折)? 唔該!

男爵府

好媽媽勳章

應該是, 媽咪寶寶天地 (博朗有限公司)

電話 : 2368 6288
傳真 : 2690 9660
地址 : 沙田火炭坳背灣街2-12號威力工業中心8樓N室
網址 : www.mamibabyland.com
電郵 : [email protected]

大宅

jencheng,

唔該哂!
我打去問左
ppsu奶樽$65(約85折)
洗衣液/清潔液 : 補充裝5包$189(@$37.8)
1支裝+1包補充裝$98
唔算好平, 勝左唔洗做member就有特價, $500送貨
be be dream 早排做特價清潔液補充裝2包$80(@$40)
唔洗1次買5包咁多, 唔夠$500就攞餐死.

男爵府

好媽媽勳章

5算好平woo!!

民房

我想知bb展有咩貨品賣???

民房

好似冇羊奶粉賣!

首頁

尾頁