想生BB

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 終於上深下深la...

KYU,

唔通你已經bingo左----->個肚冇昨日扯住痛、谷谷地的感覺,昨夜個胸谷谷地,今日都係 ?-(
唔好理啦~~ 今晚照去馬

別墅

miffymiffy
唔do do la,我老公都冇製造得咁快la...
YYYYY.....

大宅

KYU,

你會唔會係噚日先排,所以今日冇特別升高,我今次都係咁,首先量到36.2-->36.31-->36.41----->至今天的36.9,所以唔駛心急,睇多幾日先(嘻嘻,識話人唔識話自己 )

別墅

cascades 寫道:
KYU,

你會唔會係噚日先排,所以今日冇特別升高,我今次都係咁,首先量到36.2-->36.31-->36.41----->至今天的36.9,所以唔駛心急,睇多幾日先(嘻嘻,識話人唔識話自己 )

係咪排個日係成果月最低溫果日呢?排左就升番高?

大宅

最低溫個日就準備排,排左之後體溫便會升高。

別墅

清楚啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁隔日囉
KYU 寫道:
miffymiffy
唔do do la,我老公都冇製造得咁快la...
YYYYY.....

首頁

尾頁

跳至