意見反饋
義工

想生BB 今日: 76|主題: 98049

萬寧牌

複式洋房

國民生產總值:475

萬寧牌

請問萬寧牌驗孕棒準唔準?

男爵府

國民生產總值:9558

Re: 萬寧牌

我多年前都係用呢隻 , 夠平丫嘛 !
有次個朋友話m未黎 , 我俾左盒未過期既佢check , check到無 . 後來m都係無黎 , 佢去睇醫生 , 點知有左

民房

國民生產總值:85

2005 寫道:
請問萬寧牌驗孕棒準唔準?

應該準

大宅

國民生產總值:1042

咁即係唔準係唔係呀~~~~~
gogogo~ 寫道:
有次個朋友話m未黎 , 我俾左盒未過期既佢check , check到無 . 後來m都係無黎 , 佢去睇醫生 , 點知有左

hi~我有2個囡囡~~venus&chloe~~</b></i>

男爵府

國民生產總值:9558

因為有次唔準 , 所以我唔會再買佢

candy411bb 寫道:
咁即係唔準係唔係呀~~~~~[quote]
gogogo~ 寫道:
[/quote]

別墅

國民生產總值:752

我這次BINGO係M遲左一日就去驗。但為免食炸糊浪費金錢,所以都係買萬寧。

一試下得三分一條好淺、好淺、好淺既線,搞到唔知點算好。
結果再買另一枝貴既。結果係一條實線。雖然都唔係好深色。

大宅

國民生產總值:1345

我知道萬寧牌成日都大減價......不過bk姊姊妹話"曼仔"好似準d喎! :mrgreen:

別墅

國民生產總值:546

曼仔 is now on sale in Mannings , it cost $ 49.9 and $ 3 coupon is available so it's $ 46.9 now . He...He... I've bought 2 yesterday .

大宅

國民生產總值:1345

好!我今晚放工後都去買番支....:mrgreen: :mrgreen:

DaoSi 寫道:
曼仔 is now on sale in Mannings , it cost $ 49.9 and $ 3 coupon is available so it's $ 46.9 now . He...He... I've bought 2 yesterday .

:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.