義工

出埠旅行 今日: 341|主題: 140776

有冇媽咪試過帶埋BB去 korea自由行

大宅

國民生產總值:3320

有冇媽咪試過帶埋BB去 korea自由行

如題

珍珠宮

國民生產總值:33595

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 有冇媽咪試過帶埋BB去 korea自由行

Korea 比較踢腳o的, because 當地人o的英文真係 ma ma

大宅

打算十月去旅行,北海道or韓國.Korea試過跟團,不過果時冇
BB都幾好玩架.有冇媽咪試過自由行,可以sharing?

子爵府

國民生產總值:12349

睇o下你想去邊同埋bb 幾大...其實首爾周圍去都好方便, 不過係唔好搭0晨機會好好多....

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

到時bb差不多二歲,Korea 有冇好玩介紹?打算去7-8日.
完全唔識韓文,有冇問題?

男爵府

國民生產總值:6129

以前曾有想這韓國自由行, 住下民宿, 好似有個網頁可以找些大學生當導遊, 佢地就當練習英文, 但你好似要負責佢地和你一起時的支出! 但都數年前的事, 也許你用yahoo search一下.

子爵府

國民生產總值:12349

如果去7-8日會唔會去埋濟州呀?? 若去埋濟州我都覺得跟團會好d...我次次去都係4/5 日呀咋. 多收都係shopping 同帶個女去樂天咋. 若果你想去evaland, 有d 酒店會有專車去, 不過要睇時間.

去韓國又唔駛識韓文, 因為每個地鐵站都有英文呀啦, 但要睇清楚轉車方向, 唔係就白行, 不過韓國同日本都係多收地鐵站都要行樓梯出地面. 所以帶bb 車就煩少少.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

唔會去埋濟州,只係Seoul, 樂天去過,evaland有mug野好玩?
有d水上樂園易唔易去?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.