家事百科

跳至

首頁

尾頁

男爵府

獅王潔白物語陪柔超濃縮洗衣粉

獅王潔白物語陪柔超濃縮洗衣粉

有無人用過, 好吾好用???

別墅

Re: 獅王潔白物語陪柔超濃縮洗衣粉

用過, 唔好用, d衫洗完仲有汗味.. :idea:

伯爵府

係咪新出加埋柔順劑果隻? ?-(
我老公話洗完d 衫好臭

男爵府

嘩!! 0甘~~~~~似乎吾係好得喎~~~

別墅

如你真的要用2合1, 就用潔霸個隻啦..我試過唔錯的, 不過我始終覺得2合1唔係幾好用...

大宅

咿,我用緊喎,d衫好香架,不過就無佢廣告講得咁柔順囉

大宅

i have changed to another detergent .

I find 獅王 not 濃縮, not economical. There is smell on the clothes after use.

The one I use now is very economical, One bucket for two people can be used for over 6 months. There is no smell, And during wet and damp days in March/ April, the clothes do not smell either.

別墅

我昨日剛剛轉左用潔白, 冇咩問題呀..洗完都冇味.

洋房

Dear Misswen,

Can you tell me which one you use now instead?

Thanks.

大宅

Pls check PM.

nancylg 寫道:
Dear Misswen,

Can you tell me which one you use now instead?

Thanks.

大宅

我都用緊無問題喎!

別墅

我都係用緊﹐無問題o丫~ 陣味仲好聞d(比普通獅王洗衣粉)﹐但話柔順度就真係麻麻地~

子爵府

買佐, 但未用
annaanna 寫道:
我老公話洗完d 衫好臭

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

littlefatc9 寫道:
咿,我用緊喎,d衫好香架,不過就無佢廣告講得咁柔順囉

我都係

侯爵府

唔係ma....我o岩o岩買左jar :-( :-(

我老公話洗完d 衫好臭

大宅

irenewan 寫道:
我都用緊無問題喎!
me2,但我就唔覺香左,不過,藥房賣好平,我勁入貨,現家有4包啦~~~~

侯爵府

今日用左la..冇問題

1328 寫道:
唔係ma....我o岩o岩買左jar :-( :-(

[quote]
我老公話洗完d 衫好臭
[/quote]

大宅

d粉容唔容易溶入水中呢? thx!!!!!!!!!

大宅

我未試過就咁放落水洗,唔知佢易唔易溶
我係放落洗衣粉格,用左好多次都無特別問題,應該無問題既

首頁

尾頁

跳至