跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

食緊日本雪印 or 森永?

邊隻奶粉好d?

大宅

Re: 食緊日本雪印 or 森永?

我揀咗森永

別墅

我阿 b 依家飲緊 雪印

禁止訪問

複式洋房

日本雪印

大宅

zzoe 寫道:
森永

大宅

好媽媽勳章

我個囡食開日本雪印,皮膚好,白左, 但2日一次臭臭,好臭
呢2個星期轉食森永,日日有便仲好準時,d ng 無咁臭,但皮膚好似無咁白喎..都唔知邊隻好d.好煩

大宅

食緊森永嘅bb依架點呀
我個囡都ok, 4hr/4-5安, 下星期四(17/8)去健康院打針, 唔知3個月會有幾重呢

民房

老積仔 食日本雪印 , now 5meals, 7oz, He will be 3mths old tomorrow ley...heehee

大宅

森永

男爵府

我個b一出世就食森永都ok,依家4hr/4.5-6安不過每日4-5餐,日日都有便便,同埋我覺得唔係好熱氣,而且都幾好飲好似鮮奶咁又唔係好甜!!!
其實最先係我家姐推介,因為佢個女都就嚟兩歲,試過好多隻,而且家姐要求高,所以我都聽佢講食呢隻,真係無界招錯!!!

大宅

peggy@_@:

我囡囡依架都係4hr/4.5-6安, 每日5-6餐, 又係日日有嗅嗅, 最啱係呢隻奶粉又係我家組推介, 不過佢個囝大我個囡2個月 , 我同佢都係餵人奶先轉森永, 但佢有繼續餵人奶, 而我就無啦.

大宅

好媽媽勳章

我個囡食森永時,都日日有便便, 但便便就比食雪印時乾身d,顏色黃小小, 食雪印時綠色and糊狀,好臭,份量多點,2日一次. 連續2個星期比佢食森永,之后有一餐比佢食雪印,唔知係唔係雪印好味d,個囡一食就知唔同左, 食得好開心!我買埋明治比佢試, 睇下邊隻岩佢! 想佢食得開心,吸收,大便靚靚!

首頁

尾頁

跳至