自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

想買相機,請問...

想買相機,請問Canon EOS30DKIT值得買嗎?
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

大宅

Re: 想買相機,請問...

tsznok,

侯爵府

好媽媽勳章

其實係我手痕想買番部專業機玩影相....吃吃吃~~~~
又或者,除左呢個model,仲有冇咩野好選擇呢?

男爵府

我老公用緊20D, 30D好似仲正, 佢成日話依家部30D好抵買喎, 因為佢舊年買20D KIT都要過萬, 依家30D好似仲有$1000回贈, 另外你有冇考慮過350D? 價錢平一半喎

tsznok 寫道:

侯爵府

好媽媽勳章

其實我一直都冇留意開,忽然想買,咁先開始睇,所以就想問多d意見囉。其實我真係冇乜認識傢。

pandacat_bb 寫道:
我老公用緊20D, 30D好似仲正, 佢成日話依家部30D好抵買喎, 因為佢舊年買20D KIT都要過萬, 依家30D好似仲有$1000回贈, 另外你有冇考慮過350D? 價錢平一半喎

[quote]
tsznok 寫道:
[/quote]

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

我用緊D50, d 相好靚. 我個囝都有用來影影影, 我發覺佢都幾有天份.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

侯爵府

好媽媽勳章

想問番各位提及o既model分別係幾多錢咁呢?
(當然未計換鏡頭啦)
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至