烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

新蒲崗外野手好好味呀^_^

前晚同老公去食放題,$148一個人(另加一),樣樣野都very good呀~

三文魚刺身好好味,其他刺身都ok,仲任你寫幾多片添~唔會一張紙限你簡3樣~其他熱食令我好suprise,真係好味,炸軟殼蟹大大件,雞翼,雞軟骨,天婦羅炸蝦.....都好味~壽司都算多款又細細件wor,唔會大舊飯塞飽你,搞到我心思思想去食多次添

民房

Re: 新蒲崗外野手好好味呀^_^

PLS. KINDLY ADV. THE ADDRESS. THANK YOU!!

珍珠宮

蘇樂B

係咪近大盛呀!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

fanles,

外野手 ← pls click

xp,

唔算近囉...大盛係越秀廣場果頭,外野手係新蒲崗廣場~都隔兩條街o架~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪需要訂位? :-P

別墅

搵日試下先!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

小草,

平日就應該唔洗掛....(不過訂定先好d),星期五、六、日都例爆o架~所以都係訂定穩陣~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thanks! 我都搵日試下先~
蘇樂B 寫道:
小草,

平日就應該唔洗掛....(不過訂定先好d),星期五、六、日都例爆o架~所以都係訂定穩陣~

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇限時架?

珍珠宮

我以前成日都去食架!!

大宅

Seems very worth to try.
:wave: :wave: :wave: :wave: ~~Jamie * Katie~~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我食過觀塘果間都好好味, 好似有時限 2 小時.

子爵府

打包兩件黎試下丫嘛

大宅

觀塘有限時間,如果消費滿現金$500,有一個印花,有10個就送一位免費自助餐,我已經有8個。

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我星期一晚食之前十五分鐘打去book位,佢冇講有限時喎~平日唔多人應該唔限o掛,5、6、日就應該有喇,可以book位時問問~

andy,

打包比你唔係唔得,我驚我未行出門口就擺埋落口~
不如你同sophia去試下啦~

小甜,

原來你先係super fans~ :lol:
我都見到呀....但係有排儲....又唔係次次都有3個人以上食喎,好似好難儲~

大宅

我屋企人好喜歡食日本野,所以可以儲到8個,下星期都約了朋友去食。
蘇樂B 寫道:
我星期一晚食之前十五分鐘打去book位,佢冇講有限時喎~平日唔多人應該唔限o掛,5、6、日就應該有喇,可以book位時問問~

andy,

打包比你唔係唔得,我驚我未行出門口就擺埋落口~
不如你同sophia去試下啦~

小甜,

原來你先係super fans~ :lol:
我都見到呀....但係有排儲....又唔係次次都有3個人以上食喎,好似好難儲~

男爵府

觀塘邊度?係未都係食放題?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Japenese,

觀塘外野手 → pls click here

我果晚食完搭van仔返屋企,經過觀塘都見到呀,仲坐滿人添~

首頁

尾頁

跳至