自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊間McDonald's仲有"閃電王"麥坤換呀 ! 煩請報料 ! Thanks !

請問邊間McDonald's仲有"閃電王"麥坤換呀 ! 煩請報料 ! Thanks !

公爵府

Re: 請問邊間McDonald's仲有"閃電王"麥坤換呀 ! 煩請報料 ! Thanks !

打去 mcdonald hotline 問會快d~
剛剛行運 tko 4間都無晒啦~

伯爵府

醒目開學勳章

Re: 請問邊間McDonald's仲有"閃電王"麥坤換呀 ! 煩請報料 ! Thanks !

我昨日係un chau street果頭換左, 仲有得換呀, 我買一個開心樂園餐, 再加$8換多個"藍博士"呀~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

別墅

我尋日係深水埗(石硤尾街油站對面嗰間)買到﹗有dirty 版添﹗

大宅

我今日下午係美孚換左個

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

albe 寫道:
我尋日係深水埗(石硤尾街油站對面嗰間)買到﹗有dirty 版添﹗

dirty版係點架?

公爵府

Dirty版:

Betty128 寫道:
dirty版係點架?

別墅

想問下大家覺唔覺得今次d色好易甩?我個仔同我姪仔都係咁,玩咗幾次就甩色喇~﹗ :-(

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

沙田中心兩款都換完啦!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Luzern 寫道:
Dirty版:

[quote]
Betty128 寫道:
dirty版係點架?
[/quote]

原來係咁樣既, thanks

大宅

唔該各位媽咪 ! 但係我都係換唔到呀 ! 請問有冇媽咪有多PM我呀 ! Thanks !

伯爵府

醒目開學勳章

DonaldDuck,

我都幫你行左2間, 都係無呀~ 我估都應該換哂喇!

我星期6去新加坡, 幫你睇下果邊會唔會一樣先~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

複式洋房

我都只換到藍天博士 :-(

首頁

尾頁

跳至