嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

民房

家居空气質素要注意!

我屋企的小朋友時常咳及流鼻水。睇了醫生,他要我們注意室内空气質素。除了日常清潔,要留意冷氣机的清洗。冷氣机有好多細菌及真菌是會影响抵抗力差的儿童。尤其是他們的呼吸糸統。所以我们開始注意冷氣机清洗用品,直到朋友介绍一個星加坡產品。它可以消毒, 殺菌並改善室内空氣質素。用左之後,我的小朋友夜晚睡觉無左咳聲或鼻塞,冷氣又唔使開咁大,又無咁嘈!總之用左之後,全家都精神左,電都用少左。

複式洋房

Re: 家居空气質素要注意!

咁你個隻星加坡產品叫乜名, 香港有冇得買ga??

大宅

Hi jessling888,

我都想知呀? 請提供資料給我, thanks.
pls check pm.

Jessling888 寫道:
我屋企的小朋友時常咳及流鼻水。睇了醫生,他要我們注意室内空气質素。除了日常清潔,要留意冷氣机的清洗。冷氣机有好多細菌及真菌是會影响抵抗力差的儿童。尤其是他們的呼吸糸統。所以我们開始注意冷氣机清洗用品,直到朋友介绍一個星加坡產品。它可以消毒, 殺菌並改善室内空氣質素。用左之後,我的小朋友夜晚睡觉無左咳聲或鼻塞,冷氣又唔使開咁大,又無咁嘈!總之用左之後,全家都精神左,電都用少左。
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

民房

有呀!公司名好似REXCOM,你打去問下啦 - Tel:2866 2091。他們有幫人洗冷氣机。好似做緊推廣。

大宅

Jessling888

有d唔係好好明, 我想知係洗冷氣機呀定係買一枝枝野回家自行洗
我家有位小主人

大宅

知不知道洗分體約要多少錢?

首頁

尾頁

跳至